Övriga uppdragsfortbildningar

– vi kan så mycket mer
På vår hemsida presenterar vi ett antal utvalda fortbildningspaket, men vi kan så mycket mer. Här nedanför kan du läsa kort om vilka övriga fortbildningar vi erbjuder. Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Förskolans lärmiljöer
När den pedagogiska miljön inte fungerar ger det effekt på barnens nyfikenhet och utforskande. Om vi vill stötta barn i deras lärande behöver vi utveckla systematiskt så att miljön, verksamheten och vårt förhållningssätt går hand i hand. Här krävs lite mod, ny blick på verksamheten och ny kunskap. Välkommen till en fortbildning som hjälper er i detta.

När barn lär mer
Lär er hur ni kan utveckla undervisningen så att den vilar på de faktorer som forskningen har visat ger bäst effekt på barnens lärande.

Projekt på barns villkor
Projektformen är ett spännande sätt för barn och pedagoger att lära, det vet vi, men för att fortsätta att utveckla vår undervisning behöver vi också utveckla hur vi arbetar med projekt. Låt dig inspireras till nya arbetssätt med fortbildningen Projekt på barns villkor.

Utvecklingssamtal
Många är mötena med föräldrar och många är vi som möter föräldrar. Det skapar trygghet och tillit när alla medarbetare på förskolan kan sätta ord på förskolans uppdrag i dialog med föräldrar. Det gäller både i relation till förskolans verksamhet och det enskilda barnet. Samla hela personalgruppen för en engagerande fortbildningsdag.

Naturvetenskap
Ta chansen att utveckla det naturvetenskapliga arbetet på din förskola. Få metoder, praktisk kunskap och inspiration för att stimulera barnens nyfikenhet och lärande.

Matematik
Få en rejäl inspirationsinjektion när det gäller matematik. Glädje, nyfikenhet och utmaningar är nyckelord när vi vill stimulera barnen i deras matematiska utveckling.

Vi kommer till din arbetsplats!

Vi heter Jonas Gille och Evert Norberg Karkulahti. Det är oss du hör av dig till när du vill boka fortbildning till din skola. Vårt jobb är att guida dig rätt i fortbildningsdjungeln. Vi ser till att ni får en fortbildning som passar era behov, på ett datum som passar er almanacka och till ett pris som passar er plånbok. 

Uppdragsfortbildning väljer ni när ni vill förstärka ert kollegiala lärande med en skicklig processledare som utmanar och inspirerar. Gemensam fortbildning i kollegiet ger er ett gemensamt språk för utveckling. Tillsammans problematiserar vi aktuell forskning, laborerar, och testar olika arbetsmetoder. Välj datum och plats så kommer våra fortbildare till er.

Läs mer om hur bokningsprocessen ser ut, från intresseanmälan till uppföljning.

Nyfiken?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Kontakta mig

Jag hjälper dig gärna med dina frågor om uppdragsfortbildning.

Fortbildningsrådgivare

Jonas Gille