Övriga uppdragsfortbildningar

– vi kan så mycket mer
På vår hemsida presenterar vi ett antal utvalda fortbildningspaket, men vi kan så mycket mer. Här nedanför kan du läsa kort om vilka övriga fortbildningar vi erbjuder. Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Projekt på barns villkor
Projektformen är ett spännande sätt för barn och pedagoger att lära, det vet vi, men för att fortsätta att utveckla vår undervisning behöver vi också utveckla hur vi arbetar med projekt. Låt dig inspireras till nya arbetssätt med fortbildningen Projekt på barns villkor.

Naturvetenskap
Ta chansen att utveckla det naturvetenskapliga arbetet på din förskola. Få metoder, praktisk kunskap och inspiration för att stimulera barnens nyfikenhet och lärande.

Matematik
Få en rejäl inspirationsinjektion när det gäller matematik. Glädje, nyfikenhet och utmaningar är nyckelord när vi vill stimulera barnen i deras matematiska utveckling.

Vi kommer till din arbetsplats!

Vi heter Jonas Gille och Evert Norberg Karkulahti. Det är oss du hör av dig till när du vill boka fortbildning till din skola. Vårt jobb är att guida dig rätt i fortbildningsdjungeln. Vi ser till att ni får en fortbildning som passar era behov, på ett datum som passar er almanacka och till ett pris som passar er plånbok. 

Uppdragsfortbildning väljer ni när ni vill förstärka ert kollegiala lärande med en skicklig processledare som utmanar och inspirerar. Gemensam fortbildning i kollegiet ger er ett gemensamt språk för utveckling. Tillsammans problematiserar vi aktuell forskning, laborerar, och testar olika arbetsmetoder. Välj datum och plats så kommer våra fortbildare till er.

Läs mer om hur bokningsprocessen ser ut, från intresseanmälan till uppföljning.

Nyfiken?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Kontakta mig

Jag hjälper dig gärna med dina frågor om uppdragsfortbildning.

Fortbildningsrådgivare

Jonas Gille