Övriga uppdragsfortbildningar

– vi kan så mycket mer
På vår hemsida presenterar vi ett antal utvalda fortbildningspaket, men vi kan så mycket mer. Här nedanför kan du läsa kort om vilka övriga fortbildningar vi erbjuder. Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Arbetslagsledarutbildning
Istället för att vara upptagen av frågan hur du ska hinna med uppdraget som arbetslagsledare behöver du erövra redskap för att möjliggöra att arbetslaget gemensamt tar ansvar för det pedagogiska utvecklingsarbetet. Välkommen till Sveriges populäraste arbetslagsledarutbildning.

Arbetslagsledarutbildning steg 2
En påbyggnadsdag till Arbetslagsledarutbildningen. Fokus för den fjärde dagen ligger på att leda genom motstånd. Gemensamt tar vi tillvara på erfarenheter, övar mer på ledarskap och stöttar dig att spänna bågen i den situation där du befinner dig.

Timperley i praktiken
Med Helen Timperleys modell om kollegialt lärande som karta ger vi er nu möjlighet att utveckla ett lärande kollegium som systematiskt utvecklar sitt kunnande. Under fortbildningen arbetar vi oss igenom de olika stegen i hennes modell och kopplar konkreta verktyg och arbetssätt till varje steg.

Vi kommer till din arbetsplats!

Vi heter Jonas Gille och Evert Norberg Karkulahti. Det är oss du hör av dig till när du vill boka fortbildning till din skola. Vårt jobb är att guida dig rätt i fortbildningsdjungeln. Vi ser till att ni får en fortbildning som passar era behov, på ett datum som passar er almanacka och till ett pris som passar er plånbok. 

Uppdragsfortbildning väljer ni när ni vill förstärka ert kollegiala lärande med en skicklig processledare som utmanar och inspirerar. Gemensam fortbildning i kollegiet ger er ett gemensamt språk för utveckling. Tillsammans problematiserar vi aktuell forskning, laborerar, och testar olika arbetsmetoder. Välj datum och plats så kommer våra fortbildare till er.

Läs mer om hur bokningsprocessen ser ut, från intresseanmälan till uppföljning.

Nyfiken?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Kontakta mig

Jag hjälper dig gärna med dina frågor om uppdragsfortbildning.

Fortbildningsrådgivare

Evert Norberg Karkulahti