Frukostmöte för förskolechefer

– Vad behöver mina medarbetare?
Frukostmöte för dig som vill:
  • Prata utveckling i ett litet sammanhang i en grupp om max 10 förskolechefer
  • Träffa vår expert och fortbildare Katarina Larsson
  • Få information om hur Lärarfortbildning kan stötta er i att utveckla era arbetssätt

Om frukostmötet

Lärarfortbildning bjuder in dig till ett frukostmöte om hur du får reflektion och analys att genomsyra er verksamhet och arbetssätt. Vi möts i frågeställningen Vad behöver mina medarbetare för att lyckas med detta? Visst kan det kännas som att tiden inte räcker till för all kvalitetsutveckling, men i dialogen med andra förskolechefer och våra duktiga fortbildare kan vi öppna dörrar till nya möjligheter och arbetssätt.

Våra två första frukostmöten i december och januari är redan fullsatta. Nu har vi öppnat upp ett tredje frukosttillfälle i februari. Välkommen med din anmälan.

Vill du ha en enskild konsultation?

Alla deltagare på frukostmötet erbjuds en timmes gratis konsultation. Det ger dig möjlighet att prata med våra duktiga fortbildare om hur din förskola kan utveckla arbetet med analys och reflektion utifrån era egna specifika utmaningar.

Målgrupp

Du som leder och utvecklar förskola

Marie Löthman

Fortbildningsrådgivare

Jonas Gille

Stockholm, 27 mars 2018
08.00-10.00 | 0kr
Anmäl dig här>>
Stockholm, 26 april 2018
08.00-10.00 | 0kr
Anmäl dig här>>
Mötet är kostnadsfritt.* Vi bjuder på en nyttig och fräsch frukost från och med kl. 08.00. Vi tar emot max 10 deltagare per frukostmöte.
Först till kvarn gäller!

*En administrativ avgift på 250kr tillkommer vid no-show.


Föreläsare: Katarina Larsson

Katarina är utbildare med bakgrund som förskollärare i såväl kommunal som privat verksamhet. Det är inte alla som älskar att dokumentera, men Katarina tycker verkligen att pedagogisk dokumentation är kul! Att som barn ses som en tillgång och tillsammans med andra upptäcka, utforska och få ny kunskap om hur allt hänger samman är otroligt viktigt, tycker Katarina. Och att ha vänner att leka med. Ge oss ännu mer kreativitet, tid för reflektion och samtal i förskolan, nu!