Förstelärarnas rikskonferens

Den årliga mötesplatsen för förstelärare har hittills lockat över 1000 deltagare. Viktig påfyllning av kunskap, verktyg och handlingskraft i relation till olika teman som direkt knyter an till förstelärarens specifika uppdrag, det är vad man får. Rollen ser olika ut på olika skolor och behovet av att mötas, reflektera och diskutera frågor och utmaningar med andra förstelärare är stort. Utifrån det bygger konferensen på en interaktivitet och ett engagemang utöver det vanliga.

Varmt välkommen!

 

Vi tackar för i år och hälsar alla härliga förstelärare välkomna tillbaka den 23 april 2021

Nu har årets konferens gått av stapeln och vi tackar alla deltagare och föreläsare för den här gången. Vi är glada att vi fick möjlighet att träffa er engagerade och motiverade deltagare som tillsammans bidrog till att göra dagen utvecklande och inspirerande. Om du är nyfiken på programmet så hittar du det i högerkolumnen en liten bit ner.

Vi är i full gång med att planera nästa års konferens och du kan redan nu boka upp den 23 april i kalendern. Då bjuder vi in till Förstelärarnas rikskonferens SPECIAL – höjdpunkter och nya lärdomar. Under dagen kommer du få lyssna till några av de mest uppskattade föreläsarna genom åren som kommer tillbaka för att visa hur vi tar ytterligare steg framåt. 

Varmt välkommen den 23 april!

Med vänlig hälsning

Michael Karlsson
projektledare

Målgrupp

Förstelärare

Kontaktpersoner

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor.

Konferenskoordinator

Monica Franc

Välj konferensort!

NYTT DATUM
Malmö, 9 oktober 2020
09.00-16.40 | 4 350 kr ex moms

Ej bokningsbar
NYTT DATUM
Stockholm, 16 oktober 2020
09.00-16.40 | 4 350 kr ex moms

Ej bokningsbar