Specialpedagogen spelar roll

- utveckla och fördjupa din handledningskompetens

Tack alla som valde att gå på Specialpedagogen spelar roll! Utvärderingarna visar att ni uppskattade möjligheten att få prova på så många olika samtalsmodeller och är efter konferensen taggade på att prova på och utveckla gerillahandledning.

Vi arbetar nu förfullt med att ringa in nästa års tema och upplägg för konferensen. Vad skulle du önska att vi tar upp då? Maila mig dina förslag och önskemål. Jag hoppas att vi ses igen nästa år!

Med vänlig hälsning
Lena Rosada, projektledare konferens

 

Om konferensen

Som specialpedagoger har vi ett fantastiskt verktyg som vi bär med oss varje dag: handledning. Det ligger i vårt uppdrag och vi har utbildning i det. Men hur ska det kunna stärka skolans arbete för att öka tillgängligheten om vi använder det på fel sätt och vid fel tillfälle? Eller ännu värre – om ingen frågar efter det fast vi vet vilken skillnad det kan göra.

Mera samtal, mindre prat! Där har ni mottot som bär oss genom årets upplaga av Specialpedagogen spelar roll. Här får du fördjupa din kompetens och vidga ditt perspektiv på de möjligheter som ryms inom din roll. Välkommen till en konferens om att stödja processer som utvecklar förståelse och insikter hållbart och långsiktigt.

Målgrupp

Specialpedagoger

Föreläsare

Helena Wallberg
Specialpedagog, författare och bloggare
Malin Larsson
Specialpedagog och handledare
Maja Lindqvist
Specialpedagog, författare och handledare

Kontaktpersoner

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor.

Konferenskoordinator

Monica Franc

Projektledare

Cecilia Blanckert

Programansvarig

Helena Wallberg är specialpedagog, författare och bloggare och har tagit fram det här konferensprogrammet.

Helena Wallberg