Ta makten över din arbetstid

Kvällsföreläsning med Helén Vedlé
  • Så får du mer gjort på mindre tid
  • Fokustid – vad innebär det?
  • Öka kontrollen och minska stressen
  • Smarta verktyg – vecko-kollen och dags-prio

En inspirerande föreläsning om arbetsmetodik för ett hållbart lärarliv

Vi lärare har massor av olika verktyg, metoder och arbetssätt för att ge eleverna god undervisning. Men att vara lärare idag är så mycket mer än just undervisning. Alltmer administrativa arbetsuppgifter har tagit plats i lärarens arbetsdag och vi är många som känner igen oss i hög arbetsbelastning och stort stresspåslag.

De administrativa uppgifterna kräver, precis som undervisningen olika verktyg, strukturer och metoder för att inte bli övermäktiga, alltför tidskrävande eller riskera att bli bortglömda.

Det är här den här föreläsningen rör sig – i allt det som du som lärare gör utanför klassrummet. Helén Vedlé är en av författarna till den omtalade och uppskattade boken Hållbart lärarliv som på bara några månader hjälpt tusentals lärare att skapa bättre struktur, använda tiden på ett smartare sätt och minska stressen i lärarvardagen. Under den digitala föreläsningen får du ta del av hennes absolut smartaste verktyg och inspireras till att göra förändringar som faktiskt gör skillnad.

Digital kvällsföreläsning - så funkar det

Kvällsföreläsningen är digital och du tar del av föreläsningen hemma eller på din arbetsplats. Föreläsningen är 45 minuter lång och följs av 15 minuters frågestund. Du kan då ställa dina frågor via en livechatt som läses upp och besvaras av föreläsaren, alternativt direkt i chatten. När du anmäler dig väljer du om du vill boka enbart föreläsningen eller ta del av paketpriset för föreläsning och bok ihop.

Du får ett kvitto på din anmälan och dagarna innan föreläsningen skickas länken till det digitala föreläsningsrummet till din mail.  

Du behöver inte ladda ned något program för att delta, föreläsningarna sker online. Du syns eller hörs inte, men kan skriva i en live chatt. Internet Explorer är ej kompatibelt för denna föreläsning. Använd gärna Google chrome, Fire fox eller Safari istället. Teknisk support kommer att finnas tillgänglig innan, under och efter föreläsningen. En inspelad version skickas till alla som registrerat sig.

Målgrupp

lärare grundskola, förskoleklass, gymnasieskola

Om boken

HELÉN VEDLÉS röda tråd i livet har varit planering, utbildning, att utveckla och utvecklas. Redan under praktiken på lärarutbildningen testade hon att låta eleverna vara med och planera sin tid, och såg tydligt ett ökat engagemang för skolarbetet hos dem.

Idag arbetar Helén med att hålla utbildningar för medarbetare och chefer i olika organisationer i planering och arbetsmetodik som stressminskningsmetod. Hon driver företaget Get ready!, är coach för högkänsliga och författare till böcker om planering och stresshantering. Hennes devis är: Minska din stress och få tid för det viktiga i ditt arbete och i ditt liv.

Boken beställer du hos Bonnierförlagen Lära>>

Kontaktpersoner

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor.

Välj kursort!

Digital föreläsning, 7 oktober 2020
17.00-18.00 | 200 kr ex moms
Boka
Digital föreläsning, + bok 7 oktober
17.00-18.00 | 450 kr ex moms, ink frakt
Boka