NPF-säkrad lärmiljö

DEN ÅRLIGA MÖTESPLATSEN FÖR EN MER TILLGÄNGLIG SKOLA

NPF-säkrad lärmiljö är namnet på vår nationella NPF-konferens. Med fler än 1000 deltagande lärare, specialpedagoger och rektorer hittills så vet vi att fortbildning inom NPF är ett av de viktigaste områdena för skolan.

Vi behöver ständigt fylla på med ny kunskap och fler verktyg för att göra rätt anpassningar. 


Vi tackar alla årets deltagare - härligt med så fin feedback!

Nu har årets konferens gått av stapeln och vi tackar alla deltagare och föreläsare för den här gången. I år fick vi prova ett nytt sätt att mötas och vi kan stolt konstatera att vi alla bidrog till att det digitala mötet blev givande, kunskapsspäckat och inspirerande. Om du är nyfiken på programmet så hittar du det i högerkolumnen en liten bit ner.

Konferensdagen har fått högsta betyg av deltagarna och vi lyckades fånga många olika perspektiv på den viktiga frågan om tillgänglig lärmiljö. Om du är intresserad av ytterligare input i arbetet med förebyggande och främjande insatser kan jag rekommendera dig att kika på den kommande konferensen Uppdrag: Specialpedagogik. Där kommer vi få lyssna till bland annat Petri Partanen och Anna Bengtsson samt växla mellan föreläsningar och digitala gruppreflektioner.

Med vänlig hälsning

Lena Rosada
ProjektledareFöreläsare

Kontaktpersoner

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor.

Konferenskoordinator

Lena Rosada

Konferens för hela arbetslaget
Gå fyra så bjuder vi rektor

Läs mer om erbjudandet

Sänds som digital konferens
Konferensen livesänds över hela landet