Vårt uppdrag är att hjälpa er att utvecklas!

FORTBILDNING FÖR SMÅ OCH STORA GRUPPER • PÅ PLATS ELLER DIGITALT • HANDLEDNING • FORTBILDNING I PROCESS ELLER INSPIRATIONSFÖRELÄSNING • VÄLJ BLAND FÄRDIGA PAKET • DESIGNA ER EGEN FORTBILDNING TILLSAMMANS MED OSS

Hej!

Många har inte haft möjlighet att prioritera kompetensutveckling under pandemin. Tillhör du en av dem? I så fall vill vi jättegärna hjälpa er på din arbetsplats att komma igång igen. Under det senaste året har vi verkligen utmanat oss själva för att hitta nya former, frågor, metoder och vi har lärt oss en hel del nytt. Så är ni redo så står vi redo. Överväger du att testa digital uppdragsfortbildning så tveka inte. Vi har mycket goda erfarenheter av det, men till hösten så hoppas vi förstås också att vi kan träffa er på plats, var ni än befinner er.

Vi är experter på lärande. Men vi är också experter på att få medarbetare och ledare att driva utveckling framåt tillsammans.

Mål, idéer, verktyg, lust och energi
Vi vill gärna hjälpa er att fortsätta utvecklas. Får vi komma med några förslag på hur ni når era mål? Hör av dig till oss idag så sätter vi igång!

Har du frågor om oss på Lärarfortbildning så är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Men vill du ha rådgivning om fortbildningslösningar, så rekommenderar jag våra fortbildningsrådgivare som har specialkunskap inom just din skolform. 

Det är 
  • Jonas Gille, 0708-59 44 84 för förskola, gymnasieskola och vux/sfi
  • Evert Norberg, 0708-50 48 03 för grundskola, fritidshem, förskoleklass och särskola

Själv heter jag Susanne Svensson och är i grunden gymnasielärare, numera VD på Lärarfortbildning AB

Kika gärna runt på vår webbplats. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vill du utgå från våra färdiga upplägg?

Vux

Föredrar du en inspirationsföreläsning?

Eller är du nyfiken på hur vi tillsammans kan arbeta för skolutveckling?

Dela med dina kollegor!