Leda kollegor i förskolan

EN UNIK MÖTESPLATS

Intresset för pedagogisk utveckling är större än någonsin. Drivna och engagerade förskollärare får olika spännande uppdrag med olika namn i landets kommuner och förskolor. Försteförskollärare, pedagogistor, pedagogiska utvecklare eller pedagogiska handledare vägleder och inspirerar kollegor varje dag utan att vara formella chefer.

För att driva ett framgångsrikt utvecklingsarbete krävs ett brinnande engagemang och en stor portion jäklar anamma. Men det behövs också påfyllning av metoder, verktyg och en arena för diskussioner och reflektioner - därför finns Leda kollegor i förskolan!

Nu ser vi fram emot Leda kollegor den 4 maj 2021

Årets konferens har gått av stapeln och vi tackar alla deltagare och föreläsare för den här gången. I år fick vi prova ett nytt sätt att mötas och vi kan stolt konstatera att vi alla bidrog till att det digitala mötet blev givande, kunskaps späckat och inspirerande. Om du är nyfiken på programmet så hittar du det i högerkolumnen en liten bit ner.

Vi är i full gång med att planera nästa års konferens och du kan redan nu boka upp den 4 maj i kalendern. Då samlas vi med fokus på det egna ledarskapet, något som tydligt efterfrågas i utvärderingarna från årets konferens.

Det kommer bli ett starkt startfält där du får lyssna till Katinka Vikingsen, Erika Kyrk Seger, Lena Edlund och Lars Gustavsson. Alla med enormt engagemang i förskolans utveckling och med stor erfarenhet av att leda pedagogisk utveckling. Håll utkik här på hemsidan, fullständigt program presenteras inom kort.

Varmt välkommen till oss!

Med vänlig hälsning

Lena Rosada
Projektledare
Ansvar, motstånd och möjligheter – få verktyg att styra ditt uppdrag

Kontaktperson

Tveka inte att höra av dig om några har frågor.

Finns även som digital konferens
Konferensen livesänds över hela landet