Ställ ut på våra konferenser

Vi vill att våra deltagare ska få ny kunskap, energi och en känsla av att det är roligt att utvecklas. För att skapa en så perfekt konferensdag som möjligt vill vi att våra deltagare ska känna sig inspirerade var de än befinner sig i lokalen. Det är här du som utställare kommer in i bilden.

Boka utställarbord - så funkar det

UTSTÄLLNINGSYTAN
De utställarplatser vi erbjuder är 2,5 meter långa, innehåller ett bord på 120-150*50 cm och kostar 7 000 kr. Vill ni boka ett extra bord kostar det 2 000 kr. I utställaravgiften för varje bord och extrabord ingår också lunch, för- och eftermiddagsfika samt tillträde till konferensen för en person.

Utställningsytan är begränsad och vi ställer platser till förfogande efter anmälningsdatum. En månad innan konferensens planerade datum får ni ett besked om den kommer att genomföras. I och med detta blir också er anmälan bindande.

PAKETPRIS
Vi erbjuder också ett paketpris där ni får ställa ut på tre konferenser för 18 000 kr. Önskar ni en extra deltagandeplats så kostar det 1000 kr/person. I avgiften ingår för- och eftermiddagsfika, lunch samt tillträde till konferensen.

MÅLGRUPP
Målgruppen för våra konferenser varierar mellan allt från klass- och ämneslärare, förskollärare, barnskötare, rektorer och förskolechefer till specialpedagoger, speciallärare och fritidspedagoger. Deltagarantalet varierar också men brukar oftast vandra mellan 100-300 deltagare. Vår erfarenhet är att utställare är ett mycket uppskattat inslag vid våra konferenser.

Jag hjälper dig

Kontakta mig för mer information om utställarbord.