Vägledarkalendariet 2022

17 november 2022

Vägledarkalendariet består av fyra konferenser per år med toppaktuella konferensprogram. Nyheter, fördjupning och tid för reflektion över hur förändringar påverkar vårt arbete som SYV.

För att kunna leverera vassa och toppaktuella program utvecklas och revideras programmen kontinuerligt. Vill du bidra med idéer till innehållet så tveka inte att höra av dig.

 

 

Vägledarkalendariets konferenser ingår i abonnemanget, men går även att boka separat.

Digital information i en digital värld

Hur kan en digital vägledning komplettera de traditionella samtalen?

Digital information är en viktig del av framtidens vägledning – en framtid som redan är här, men samtidigt står under en ständig utveckling. Covidpandemin kom konkret att efterfråga digitala vägledningstjänster i samband med distansundervisning. Digital vägledning är nu en naturligt viktig del av karriärvägledning och ett komplement till de traditionella vägledningssamtalen. Vid denna konferens får du veta det senaste inom området digital vägledning och dess framtidsvisioner.

Målgrupp

Studie- och yrkesvägledare

Föreläsare

Information om våra föreläsare presenteras löpande.

Kontaktpersoner

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor.

Projektledare/koordinator

Monica Franc

Välj konferens

Stockholm, 17 november 2022
09.00-15.30 | 2 950 kr ex moms
BOKA
Livesänd
Digital konferens, 17 november 2022
09.00-15.30 | 1 995 kr ex moms
BOKA
En av de bästa

På Vägledarkalendariet kan du alltid välja att delta digitalt om du inte har möjlighet att komma till mötesplatsen i Stockholm.

Det här är Vägledarkalendariet

Vägledarkalendariet erbjuder fyra aktuella konferensprogram per år - till ett mycket förmånligt paketpris. Nyheter, fördjupning och tid för reflektion över hur förändringar påverkar vårt arbete som SYV. Här har du chansen att lyssna och ställa egna frågor till ansvariga myndigheter, politiker, forskare m m och inte minst, träffa kollegor med samma utmaningar som du själv har i rollen som studie- och yrkesvägledare. 

Studie- och yrkesvägledare från både skola och näringsliv är varmt välkomna att delta.