Vanliga frågor

Här listar vi vanliga frågor och svar.
Saknar du någon fråga?

Kontakta oss så svarar vi dig.


Alla våra kurser är heldagsutbildningar med utgångspunkt i läroplaner, aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Här träffar du och byter erfarenheter med deltagare från olika delar av landet. Du kan välja mellan att gå kurs på plats hos oss och att delta på en digital kurs via din dator.

En kurs innebär fortbildning i det mindre formatet. Du ska ha möjlighet att ställa dina frågor och få svar. Vi tar emot ca 30 deltagare per kurs när vi ses i kurslokalen och ibland några fler när vi ses digitalt.

Efter genomförd fortbildning erhåller du ett kursintyg.


Alla priser gäller per deltagare. 

Endagskurser
Digital kurs: 3350:- kr (exkl. moms) 
På plats kurs: 3750:- kr (exkl. moms) 

Tvådagarskurser
Digital kurs: 6500:- kr (exkl. moms) 
Kombination på plats + digitalt: 6900:- kr (exkl. moms) 

Tredagarskurser
Digital kurs: (från) 8700:- kr (exkl. moms) 
Kombination på plats + digital: (från) 9500:- (exkl. moms) 

Priser kan komma att variera beroende på kursens omfattning.

En digital kurs ger dig samma fortbildning som om du är på plats fysiskt. Du interagerar med kursledaren och de övriga deltagarna via din dator, surfplatta eller telefon.

Ca en vecka innan kursen får du länken till det digitala kursrummet i ett mail samt information om hur du ansluter.

Det du behöver tänka på är att ha en stabil nätverksanslutning samt att internet explorer inte är kompatibelt med denna lösning. Använd istället exempelvis Google Chrome, Fire fox eller Safari.  

På våra konferenser har du möjlighet att lyssna på många intressanta föreläsare och den senaste forskningen. Alla konferenser är heldagar, där lunch och fika ingår. Deltagarantalet varierar mellan 100-300.

Du kan välja mellan att gå konferens på plats hos oss eller delta digitalt via din dator.

En livesänd digital konferens innebär att du följer föreläsningarna från konferensen från din dator, surfplatta eller telefon. Du kan ställa frågor till fortbildaren och interagera till viss del med övriga deltagare via chatt.

Ca en vecka innan konferensen får du länken till det digitala konferensrummet i ett mail samt information om hur du ansluter.

Det du behöver tänka på är att ha en stabil nätverksanslutning samt att internet explorer inte är kompatibelt med denna lösning. Använd istället exempelvis Google Chrome, Fire fox eller Safari

Vi fortbildar såväl större som mindre grupper: arbetslag, ämneslag, ledningsgrupper, hela arbetsplatser och kommuner. Målet är att ni ska få ny kunskap, inspiration och möjlighet att utveckla en gemensam förståelse tillsammans för att utvecklas. Vi arbetar i process för att utveckla nya sätt att arbeta på utifrån era förutsättningar. 

Vi genomför uppdragsfortbildning på plats hos er eller digitalt via datorn.

Kurs- och konferensanmälan bör ske 4 veckor innan kursstart. I mån av plats kan vi ta in senare anmälningar.

Så länge det finns platser kvar kan du anmäla dig via webben. När det bara finns ett fåtal platser kvar uppmanas du istället ringa till oss för anmälan. Är fortbildningen fullsatt framgår också detta. All information finns vid respektive fortbildning på webben.

Vi skickar en faktura. Alla priser som anges på webbplatsen är exkl moms. Logi ingår inte och bokas separat av respektive deltagare.
Vi bjuder på lunch samt för- och eftermiddagsfika på alla våra kurser och konferenser. Detta gäller dock inte Vägledarkalendariet och inte heller våra digitala fortbildningar.
Eventuell specialkost fyller du i när du gör din anmälan. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Vi skickar bekräftelserna senast 2 veckor innan fortbildningsdagen. Saknar du bekräftelse kan det bero på att vi har fel mailadress till dig eller att den hamnat i din skräppost. Om vi saknar din mailadress postar vi din bekräftelse i ett brev. Du kan alltid ta kontakt med oss för att få hjälp. 

Anmälan är bindande men vid förhinder går det naturligtvis bra att överlåta kursplatsen till annan person på din arbetsplats.
Självklart. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.
Blir en kurs eller konferens inställd meddelas du detta senast 2 veckor innan. Har du betalat kurs- eller konferensavgiften återbetalas denna.

Dela med dina kollegor!

Kontakta oss