Webbinar 31 augusti

Välkommen till webbinar med Nathalie Lindgren!

Onsdag den 31 augusti har du möjlighet att lyssna, lära och framför allt inspireras av förskoleklassläraren Nathalie Lindgren. Under webbinaret ställer vi tre frågor till henne:

  • Hur kan stationsarbete utformas för att förskoleklassens kartläggningar ska bli en del av den ordinarie undervisningen?
  • Hur kan resultaten av kartläggningarna användas för att anpassa och differentiera undervisningen?
  • Hur kan bildstöd användas för att förtydliga undervisningen?

Ta vara på tillfället och lär dig mer om det här spännande arbetssättet. Boken Stationsarbete för undervisning och kartläggning i förskoleklass släpps i augusti, men du kan förhandsboka den redan nu i vår webbshop!

Läs mer om webbinaret och anmäl dig här>>

Stationsarbete för undervisning och kartläggning av Nathalie Lindgren

Stationsarbete för undervisning och kartläggning av Nathalie Lindgren

Inspireras av Nathalie Lindgren och hennes stationsarbete

Många upplever den obligatoriska kartläggningen i förskoleklassen som en utmaning. Hur kan man förena den med en inspirerande undervisning?

I den här boken berättare Nathalie Lindgren om  hur hon med praktiska moment och konkreta tillvägagångssätt får stationsarbete, kartläggning, bildstöd och differentierad undervisning att bilda en helhet som främjar kunskapsutvecklingen.

Boken Stationsarbete för undervisning och kartläggning i förskoleklass släpps i augusti, men du kan förhandsboka den redan nu i vår webbshop!