Fortbildning för dig som arbetar i förskoleklass

Världen är inte sig lik. Inte heller våra priser – kampanjerbjudande fram till 30 juni!

För att ge så många som möjligt chansen att se fram emot en riktigt bra fortbildning i höst så sänker priset kraftigt på våra kursavgifter – just nu.

Boka en endagskurs för 2 450 kr istället för 3 450 kr exkl moms. Priset gäller när du gör bokningen innan 30 juni. För ledarskapsutbildningar och flerdagskurser gäller 1000 kr i rabatt. Ange rabattkoden ”1000”.

Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Skulle kursen inte kunna genomföras pga restriktioner så erbjuds du ett nytt kursdatum. Blir du själv sjuk så kan platsen överlåtas till en kollega. OBS! Dessutom gäller just nu fri av- eller ombokning till annan fortbildning fram till 1 månad före kursdagen, vid alla nya bokningar.

Ta hand om dig och hoppas vi ses i höst!

Helena Ackesjö, Annika Andreasson och Linda Liukas föreläser på vårt 10-års jubileum

Programmet till Förskoleklassens rikskonferens 2020 är klart. Givet är att vi precis som alltid bjuder på ett smörgåsbord av fortbildning på olika teman och nivåer – den senaste forskningen, exempel från klassrummet, konkreta arbetssätt och massor av inspiration. Inför årets konferens var det många som var med och tyckte till om ämnen och föreläsare därför är det extra kul att kunna presentera favoriter såsom Helena Ackesjö och Annika Andreasson men också den flerfaldigt prisbelönta programmeraren, sagoberättaren och illustratören Lina Liukas som kommer bjuda på något alldeles extra.

Missa inte era rabatter – anmäl er nu!
• 1 000 kr rabatt på biljettpriset när du bokar din plats före 30 juni. Ange rabattkod ”1000”.
• 4+ erbjudandet där rektor går gratis vid anmälan av minst fyra lärare gäller förstås och tillsammans med boka-tidigt-erbjudandet så kan du spara upp till 7 750 kr exkl moms när ni anmäler minst fem personer från din arbetsplats.

I år firar Förskoleklassens rikskonferens sitt 10-årsjubileum och du är varmt välkommen att vara med i Umeå 23 oktober, Stockholm 6 november, Göteborg 13 november, Malmö 27 november och Kalmar 4 december. 

Läs mer om konferensen

Kursen "Förskoleklassens uppdrag" – nu även med undervisningsdesign, mindset och kooperativt lärande

Nu har vi uppdaterat kursen som är speciellt för dig som arbetar i förskoleklass. Från och med i höst så fokuserar kursen inte bara på läroplanen utan du kommer att få så mycket mer. Vad sägs om att lära mer om mindset, kooperativt lärande och undervisningsdesign? Den numera obligatoriska kartläggningen ingår förstås också. En maxad och skräddarsydd kursdag för dig som är lärare i förskoleklass.


Under dagen lär du dig bland annat:

  • Hur du får eleverna att fortsätta och jobba även när de möte motgångar
  • Hur du skapar samarbeten elever emellan med kooperativt lärande.
  • Att möta eleverna där de befinner sig i sin kunskapsnivå på bästa sätt
  • Hur du omsätter förskoleklassens uppdrag i praktiken

Och som alltid: vi har bara 30 kursplatser så anmäl dig i god tid!

BOKA-TIDIGT-ERBJUDANDE!

Just nu får du 1000kr rabatt på kursen om du bokar innan 30 juni. Ange kod: 1000

Kurs i Stockholm 19 oktober

Uppdragsfortbildning - när vi fortbildar på plats hos er!

Vid sidan av vår kurs- och konferensverksamhet så erbjuder vi uppdragsfortbildning. Våra fortbildare reser över hela landet och genomför kundanpassad fortbildning där målet är att ni ska få möjlighet att utveckla en gemensam förståelse tillsammans. När vi arbetar i process utvecklar vi nya sätt att arbeta på utifrån era förutsättningar. 

Välj bland våra fortbildares färdiga paket under rubriken Paketera! Eller välj Preparera! om ni fått nedslag av Skolinspektionen eller har ett besök inplanerat.