Fortbildning för dig som arbetar i förskoleklass

Kartläggning i förskoleklass - en guide

DIGITAL KURS 19 MAJ
Är du en av de många lärare som fortfarande testar sig fram för att hitta ett rimligt och mer effektivt sätt att arbeta med kartläggningen? För visst kan det kännas svårt att ”hinna med”? Här kommer en kurs som guidar i hur du genom att använda stationsarbete kan göra kartläggningen stressfri och okomplicerad. 
Lär dig hur du samlar information om dina elevers behov under kartläggningen, hur du går tillväga för att planera en differentierad undervisning och hur du succesivt kan introducera kartläggningarna.
Läs mer och boka idag!

Lärarförlagets böcker även hos oss nu!

Har du upptäckt Bokstavstema i förskoleklass av Jessica Ekberg och Monika Lång, Lärande lek i förskoleklass av Annika Andréasson & Birgit Allard eller Perspektiv på övergångar: förskola-förskoleklass-skola av Helene Lumhold, nu på REA? De ingår i Lärarförlagets utbud av böcker för lärare i förskoleklass.

Uppdragsfortbildning - när vi fortbildar på plats hos er!

Vid sidan av vår kurs- och konferensverksamhet så erbjuder vi uppdragsfortbildning. Våra fortbildare reser över hela landet och genomför kundanpassad fortbildning där målet är att ni ska få möjlighet att utveckla en gemensam förståelse tillsammans. När vi arbetar i process utvecklar vi nya sätt att arbeta på utifrån era förutsättningar. 

Välj bland våra fortbildares färdiga paket under rubriken Paketera! Eller välj Preparera! om ni fått nedslag av Skolinspektionen eller har ett besök inplanerat.