Fortbildning för dig som arbetar i förskoleklass

Kursen "Förskoleklassens uppdrag" – nu även med undervisningsdesign, mindset och kooperativt lärande

Nu har vi uppdaterat kursen som är speciellt för dig som arbetar i förskoleklass. Från och med i höst så fokuserar kursen inte bara på läroplanen utan du kommer att få så mycket mer. Vad sägs om att lära mer om mindset, kooperativt lärande och undervisningsdesign? Den numera obligatoriska kartläggningen ingår förstås också. En maxad och skräddarsydd kursdag för dig som är lärare i förskoleklass.


Under dagen lär du dig bland annat:

  • Hur du får eleverna att fortsätta och jobba även när de möte motgångar
  • Hur du skapar samarbeten elever emellan med kooperativt lärande.
  • Att möta eleverna där de befinner sig i sin kunskapsnivå på bästa sätt
  • Hur du omsätter förskoleklassens uppdrag i praktiken

Och som alltid: vi har bara 30 kursplatser så anmäl dig i god tid!

På plats eller digitalt

Helena Ackesjö, Annika Andreasson och Hasse Persson bl a föreläser i vår!

Missade du Förskoleklassens rikskonferens nu under hösten? Ingen fara – nu till våren erbjuder vi nya möjligheter att delta, digitalt eller på plats. Givet är att vi precis som alltid bjuder på ett smörgåsbord av fortbildning på olika teman och nivåer – den senaste forskningen, exempel från klassrummet, konkreta arbetssätt och massor av inspiration. Många har varit med och tyckt till om ämnen och föreläsare när vi tagit fram programmet, därför är det extra kul att kunna presentera favoriter såsom Helena Ackesjö, Annika Andreasson och Hasse Persson!


Varmt välkommen till Förskoleklassens rikskonferens!

Läs mer om konferensen

Lärarförlagets böcker även hos oss nu!

Har du upptäckt Bokstavstema i förskoleklass av Jessica Ekberg och Monika Lång, Lärande lek i förskoleklass av Annika Andréasson & Birgit Allard eller Perspektiv på övergångar: förskola-förskoleklass-skola av Helene Lumhold, nu på REA? De ingår i Lärarförlagets utbud av böcker för lärare i förskoleklass.

Till böckerna

Uppdragsfortbildning - när vi fortbildar på plats hos er!

Vid sidan av vår kurs- och konferensverksamhet så erbjuder vi uppdragsfortbildning. Våra fortbildare reser över hela landet och genomför kundanpassad fortbildning där målet är att ni ska få möjlighet att utveckla en gemensam förståelse tillsammans. När vi arbetar i process utvecklar vi nya sätt att arbeta på utifrån era förutsättningar. 

Välj bland våra fortbildares färdiga paket under rubriken Paketera! Eller välj Preparera! om ni fått nedslag av Skolinspektionen eller har ett besök inplanerat.