Fortbildning för dig som arbetar i förskoleklass

Helena Ackesjö, Annika Andreasson och Linda Liukas föreläser på vårt 10-års jubileum

Programmet till Förskoleklassens rikskonferens 2020 är klart. Givet är att vi precis som alltid bjuder på ett smörgåsbord av fortbildning på olika teman och nivåer – den senaste forskningen, exempel från klassrummet, konkreta arbetssätt och massor av inspiration. Inför årets konferens var det många som var med och tyckte till om ämnen och föreläsare därför är det extra kul att kunna presentera favoriter såsom Helena Ackesjö och Annika Andreasson men också den flerfaldigt prisbelönta programmeraren, sagoberättaren och illustratören Lina Liukas som kommer bjuda på något alldeles extra. I år firar Förskoleklassens rikskonferens sitt 10-årsjubileum och du är varmt välkommen att vara med

Hoppas vi ses i Umeå 23 oktober, Stockholm 6 november, Göteborg 13 november, Malmö 27 november och Kalmar 4 december. 

Boka era platser för HT20

Översätt läroplanens teori till vardagspraktik

Välkommen till en fortbildning där vi undersöker hur vi utformar verksamheten och undervisningen i förskoleklassen så att det stämmer överens med läroplanens riktlinjer.


Boka kursplats

Beställ till din arbetsplats

Uppdragsfortbildning - när vi fortbildar på plats hos er!

Vid sidan av vår kurs- och konferensverksamhet så erbjuder vi uppdragsfortbildning. Våra fortbildare reser över hela landet och genomför kundanpassad fortbildning där målet är att ni ska få möjlighet att utveckla en gemensam förståelse tillsammans. När vi arbetar i process utvecklar vi nya sätt att arbeta på utifrån era förutsättningar. 

Välj bland våra fortbildares färdiga paket under rubriken Paketera! Eller välj Preparera! om ni fått nedslag av Skolinspektionen eller har ett besök inplanerat.