Fortbildning för dig som arbetar i fritidshem

Världen är inte sig lik. Inte heller våra priser – kampanjerbjudande fram till 30 juni!

För att ge så många som möjligt chansen att se fram emot en riktigt bra fortbildning i höst så sänker priset kraftigt på våra kursavgifter – just nu.

Boka en endagskurs för 2 450 kr istället för 3 450 kr exkl moms. Priset gäller när du gör bokningen innan 30 juni. För ledarskapsutbildningar och flerdagskurser gäller 1000 kr i rabatt. Ange rabattkoden ”1000”.

Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Skulle kursen inte kunna genomföras pga restriktioner så erbjuds du ett nytt kursdatum. Blir du själv sjuk så kan platsen överlåtas till en kollega. OBS! Dessutom gäller just nu fri av- eller ombokning till annan fortbildning fram till 1 månad före kursdagen, vid alla nya bokningar.

Ta hand om dig och hoppas vi ses i höst!

David Edfeldt, Mark Siegbahn och Helena Elvstrand föreläser på rikskonferensen

Programmet till Fritidshemmens rikskonferens 2020 är klart. Efter förra årets succé med jättefina betyg och omdömen från deltagare runtom i hela landet så är det med glädje vi hälsar både nya och gamla deltagare välkomna till årets konferens. Programmet tar sin utgångspunkt i frågor kring elevens lärande, välmående och sociala relationer. Extra nyfikna är vi på hur vi kan jobba för att utforma och leda ett fritidspedagogiskt tänk kring elevens hela skoldag. Beteendedesign och tydliggörande pedagogik är exempel på kraftfulla verktyg vi får lära mer om.

Vi är stolta över att kunna presentera en härlig mix av efterfrågade och välkända profiler och erkänt skickliga fritidshemslärare och rektorer. Du kommer att få med dig både konkreta arbetssätt och massor av inspiration hem till din egen verksamhet. I höst kommer vi genomföra Fritidshemmen rikskonferens för 13:e året i rad och du är varmt välkommen att vara med. 

Missa inte era rabatter – anmäl er nu!
• 1 000 kr rabatt på biljettpriset när du bokar din plats före 30 juni. Ange rabattkod ”1000”.
• 4+ erbjudandet där rektor går gratis vid anmälan av minst fyra lärare gäller förstås och tillsammans med boka-tidigt-erbjudandet så kan du spara upp till 7 750 kr exkl moms när ni anmäler minst fem personer från din arbetsplats.

Hoppas vi ses i Umeå 22 oktober, Stockholm 5 november, Göteborg 12 november, Malmö 26 november och Kalmar 3 december. 

Läs mer om Fritidshemmens rikskonferens

Rektor går på kurs utan extra kostnad

Rektor går gratis på kurs för fritidshem med minst en betalande fritidslärare/pedagog. Använd koden: rektor gratis när du anmäler dig och en av dina medarbetare till någon av våra kurser för fritidshem.
 
*Erbjudandet gäller under höstterminen 2020, i mån av plats. Endast giltigt för fritidshemmets kurser, vid minst en betalande deltagare. Gäller för 1-dagskurser. 

Inspirationsföreläsning: Samverkan - skola och fritidshem

Magnus Arvidsson är en rektor som arbetar strukturerat och medvetet för alla elevers måluppfyllelse. I denna inspirationsföreläsning går Magnus in på hur skola och fritidshem kan samverka för en förbättrad måluppfyllelse hos våra elever.

Läs mer om inspirationsföreläsningen

Uppdragsfortbildning - när vi fortbildar på plats hos er!

Vid sidan av vår kurs- och konferensverksamhet så erbjuder vi uppdragsfortbildning. Våra fortbildare reser över hela landet och genomför kundanpassad fortbildning där målet är att ni ska få möjlighet att utveckla en gemensam förståelse tillsammans. När vi arbetar i process utvecklar vi nya sätt att arbeta på utifrån era förutsättningar. 

Välj bland våra fortbildares färdiga paket under rubriken Paketera! eller skapa er egen fortbildningar dag med våra moduler under rubriken Modulera! Den tredje uppdragsformen, Preparera!, är till för er som fått nedslag av Skolinspektionen eller har ett besök inplanerat.