Pojken med extra allt - ett unikt inifrånperspektiv

Har du någonsin undrat hur det är att vara den i skolan alla pratar om? Hur det känns att vara den som skriker och bråkar?

Kunskaperna om npf ökar, men att se de bakomliggande orsakerna till ett beteende, varför eleverna gör som de gör, är ofta svårt. Alexander Skytte berättar om egna erfarenheter från en turbulent skolgång och reflekterar över hur vi som lärare kan möta elever som honom själv. 

Alexander Skytte är en av våra föreläsare på konferensen NPF-anpassad lärmiljö i vår. Passa på att lyssna till honom live och lär av hans egna erfarenheter!

Boka en inspirationsföreläsning med Alexander Skytte till hela skolan
Köp Alexanders bok Pojken med extra allt – hur lärare kan möta adhd och autism

Rektor går på kurs utan extra kostnad

Rektor går med gratis på kurser för fritidshem! Använd koden: rektor gratis vid anmälan. 
*Gäller vid bokning av minst en deltagare, i mån av plats, endast för endagskurser på fritidshemmets utbud.

Kurser för dig som arbetar i fritidshem

Samverkan mellan fritidshem och skola

Har ni på er skola också pratat om att samverka bättre mellan skola och fritidshem men inte riktigt kommit i mål? Det är oftast inte så lätt att åstadkomma den här riktigta, genuina samverkan som man tror. Vi har en gemensam läroplan och olika mål utifrån våra yrkesroller. Vi har också gemensamma uppdrag och vi skulle kunna dra nytta av varandras olika kompetenser på ett helt annat sätt än vad många för idag. Arbeta smartare så att det blir en win-win, helt enkelt. 

Ta första steget för en samverkan där skola och fritidshem tillsammans förbättrar måluppfyllelsen - boka inspirationsföreläsning och bygg på det till en intern fortbildning i process. Mer om Samverkan - skola och fritidshem

Boka kurser direkt till er skola - digitalt eller på plats hos er

Du känner väl till att alla kurser kan genomföras på plats på er skola? Uppdragsfortbildning är ett flexibel och prisvärt sätt att utvecklas i grupp tillsammans med sina kollegor. Vi startar i ert nuläge och arbetar mot era mål.

Kontakta vår fortbildningsrådgivare Evert Norberg. Berätta vilka utmaningar ni har och vad ni skulle vilja bli bättre på. Evert matchar er med rätt fortbildare och du får en skriftlig offert. Du når Evert på 070-850 48 03 och evert.norberg@lararfortbildning.se

Uppdragsfortbildning speciellt för fritidshem

Dela med dina kollegor!