Fortbildning för dig som arbetar i fritidshem

Just nu: rektor går på kurs utan extra kostnad

Just nu går rektor gratis på kurs med minst en betalande fritidslärare/pedagog. Använd koden: rektor gratis när du anmäler dig och en av dina medarbetare till någon av våra kurser för fritidshem.
 
*Erbjudandet gäller under vårterminen 2020, i mån av plats. Endast giltigt för fritidshemmets kurser, vid minst en betalande deltagare. Gäller för 1 dagskurser. 

Inspirationsföreläsning: Samverkan - skola och fritidshem

Magnus Arvidsson är en rektor som arbetar strukturerat och medvetet för alla elevers måluppfyllelse. I denna inspirationsföreläsning går Magnus in på hur skola och fritidshem kan samverka för en förbättrad måluppfyllelse hos våra elever.

Läs mer om inspirationsföreläsningen

Bokningen öppen för fritidshemmens rikskonferens HT20!

Den årliga mötesplatsen för fritidspedagoger, lärare och rektorer i fritidshem.

Datumen är satta och bokningen är öppen! Säkra plats för dig och ditt arbetslag redan nu för höstens stora konferens för alla arbetande i fritidshem. Nya tips, ny inspiration, nya kunskaper och nya föreläsare. En hel dag ämnad åt just fritidshemmets unika pedagogik.
Vi ses i Umeå 22 oktober, Stockholm 5 november, Göteborg 12 november, Malmö 26 november och Kalmar 3 december. 

Boka era platser för HT20

Uppdragsfortbildning - när vi fortbildar på plats hos er!

Vid sidan av vår kurs- och konferensverksamhet så erbjuder vi uppdragsfortbildning. Våra fortbildare reser över hela landet och genomför kundanpassad fortbildning där målet är att ni ska få möjlighet att utveckla en gemensam förståelse tillsammans. När vi arbetar i process utvecklar vi nya sätt att arbeta på utifrån era förutsättningar. 

Välj bland våra fortbildares färdiga paket under rubriken Paketera! eller skapa er egen fortbildningar dag med våra moduler under rubriken Modulera! Den tredje uppdragsformen, Preparera!, är till för er som fått nedslag av Skolinspektionen eller har ett besök inplanerat.