Sommarpriser i juni!

Missa inte våra sommarpriser!

Nu är det sommar, sol och surrande humlor för hela slanten snart. Det ska vi fira, eller hur? Men innan du försvinner på semester så passa på att kika på höstens utbud av kurser och konferenser. Boka nu till våra extra låga sommarpriser.

Vi drar av 1000 kr på priset för höstens kurser och konferenser när du bokar senast 30 juni och använder koden 1000. Passa på!

Rektor går på kurs utan extra kostnad

Rektor går gratis på kurs för fritidshem med minst en betalande deltagare. Använd koden: rektor gratis vid anmälan.
 
*Endast giltigt vid minst en betalande deltagare, i mån av plats. Gäller för 1-dagskurser. Ange kod Rektor gratis vid anmälan.

Inspirationsföreläsning: Samverkan - skola och fritidshem

Magnus Arvidsson är en rektor som arbetar strukturerat och medvetet för alla elevers måluppfyllelse. I denna inspirationsföreläsning går Magnus in på hur skola och fritidshem kan samverka för en förbättrad måluppfyllelse hos våra elever.

Är du redo att testa vår uppdragsfortbildning?

Fortbildning på plats eller digitalt? Kurs eller konferens? Det finns mycket att välja på.

Ett alternativ som alltid lovordas är uppdragsfortbildning. Alla på skolan/fritidshemmet får höra samma sak. Diskussioner och reflektioner blir naturligt verksamhetsnära och som utgångspunkt för hela upplägget ligger ert nuläge och era mål.

Uppdragsfortbildning finns i flera former. Varför inte göra som flera andra skolor och kommuner, skapa en röd tråd över flera studiedagar med hjälp av våra fortbildningar och fortbildare. På plats och/eller på distans. Men oavsett vad ni väljer så gäller vår ”nöjd-kund-garanti”.

Hör av dig till Evert!
Kontakta Evert Norberg Karkulahti som är fortbildningsrådgivare med grundskolan som specialitet. Berätta vilka utmaningar ni har och vad ni skulle vilja bli bättre på. Evert matchar er med en kunnig fortbildare och skickar en skriftlig offert. Du når Evert på 070-85 04 803 och evert.norberg@lararfortbildning.se.