Fortbildning för dig som arbetar i fritidshem

Rektor går på kurs utan extra kostnad

Rektor går gratis på kurs för fritidshem med minst en betalande deltagare. Använd koden: rektor gratis vid anmälan.
 
*Endast giltigt vid minst en betalande deltagare, i mån av plats. Gäller för 1-dagskurser. Ange kod Rektor gratis vid anmälan.

Är du redo att testa vår uppdragsfortbildning?

Fortbildning på plats eller digitalt? Kurs eller konferens? Det finns mycket att välja på.

Ett alternativ som alltid lovordas är uppdragsfortbildning. Alla på skolan/fritidshemmet får höra samma sak. Diskussioner och reflektioner blir naturligt verksamhetsnära och som utgångspunkt för hela upplägget ligger ert nuläge och era mål.

Uppdragsfortbildning finns i flera former. Varför inte göra som flera andra skolor och kommuner, skapa en röd tråd över flera studiedagar med hjälp av våra fortbildningar och fortbildare. På plats och/eller på distans. Men oavsett vad ni väljer så gäller vår ”nöjd-kund-garanti”.

Hör av dig till Evert!
Kontakta Evert Norberg Karkulahti som är fortbildningsrådgivare med grundskolan som specialitet. Berätta vilka utmaningar ni har och vad ni skulle vilja bli bättre på. Evert matchar er med en kunnig fortbildare och skickar en skriftlig offert. Du når Evert på 070-85 04 803 och evert.norberg@lararfortbildning.se.

Lärarförlagets böcker även hos oss nu!

Pojken med extra allt är en av årets spännande nyheter. Författare är fritidshemsprofilen Alexander Skytte.  Den och t ex Fritidspedagogiskt lärande med vår fortbildare Jonas Wallman som redaktör och medförfattare hittar du i Lärarförlagets utbud för lärare i fritidshem. Kolla även in Slöjd i en digital skola, boken innehåller flera inspirerande exempel på hur digitala verktyg och teknik kan användas i undervisningen. Böckerna är skrivna av lärare för lärare.

Inspirationsföreläsning: Samverkan - skola och fritidshem

Magnus Arvidsson är en rektor som arbetar strukturerat och medvetet för alla elevers måluppfyllelse. I denna inspirationsföreläsning går Magnus in på hur skola och fritidshem kan samverka för en förbättrad måluppfyllelse hos våra elever.

Uppdragsfortbildning - när vi fortbildar på plats hos er!

Vid sidan av vår kurs- och konferensverksamhet så erbjuder vi uppdragsfortbildning. Våra fortbildare reser över hela landet och genomför kundanpassad fortbildning där målet är att ni ska få möjlighet att utveckla en gemensam förståelse tillsammans. När vi arbetar i process utvecklar vi nya sätt att arbeta på utifrån era förutsättningar. 

Välj bland våra fortbildares färdiga paket under rubriken Paketera! eller skapa er egen fortbildningar dag med våra moduler under rubriken Modulera! Den tredje uppdragsformen, Preparera!, är till för er som fått nedslag av Skolinspektionen eller har ett besök inplanerat.