Fortbildning för dig som arbetar i grundskola

Boka en inspirationsföreläsning på plats hos er

Låt oss inspirera er! Nu lanserar vi helt nya inspirationsföreläsningar som komplement till våra processutbildningar. Ett perfekt tillfälle att samla hela arbetslaget för 2 timmar eller en halvdags-föreläsning på plats hos er. Låt er pumpas med extra energi, få nya synvinklar och inspiration till hur ni skulle kunna utveckla era egna arbetssätt.
Vad är ni intresserade av? Digitalisering i skolan? NPF och hur vi kan skapa en hållbar vardag för såväl lärare som elev? Eller kanske Samverkan mellan skola och fritidshem?

Läs mer om inspirationsföreläsningarna

Sveriges populäraste arbetslagsledarutbildning

4,9... ja, du läste rätt. Vi är extra stolta och långt från förvånade över att medelbetyget på höstens arbetslagsledarutbildningar slutade på 4,9 av 5 möjliga. Nästan varje deltagare gav högsta betyg efter tre dagars intensiv utbildning och kollegialt utbyte! Vi arbetar ständigt för att både innehåll och fortbildare ska hålla högsta kvalité på Sveriges populäraste arbetslagsledarutbildning – och i vår lanserar vi dessutom två påbyggnadsutbildningar.

Uppdragsfortbildning - när vi fortbildar på plats hos er!

Vid sidan av vår kurs- och konferensverksamhet så erbjuder vi uppdragsfortbildning. Våra fortbildare reser över hela landet och genomför kundanpassad fortbildning där målet är att ni ska få möjlighet att utveckla en gemensam förståelse tillsammans. När vi arbetar i process utvecklar vi nya sätt att arbeta på utifrån era förutsättningar. 

Välj bland våra fortbildares färdiga paket under rubriken Paketera! eller skapa er egen fortbildningar dag med våra moduler under rubriken Modulera! Den tredje uppdragsformen, Preparera!, är till för er som fått nedslag av Skolinspektionen eller har ett besök inplanerat.