Fortbildning för lärare i grundskolan

Ta del av vår fortbildning för lärare, rektorer och skolledare i grundskolan med fokus på språk och kunskapsutveckling. Utforska ämnen som SKUA, tydliggörande pedagogik, bedömning och betyg samt NPF.  Men även om hur man kan hitta vägar till högre skolnärvaro och förebygga psykisk ohälsa och stress hos eleverna.

Utvecklas gemensamt i arbetslaget genom skräddarsydda uppdrag på plats i er skola. 

Fortbildningar inom språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt

Vill du öka möjligheterna för dina elever att lyckas i skolan?
Genom att medvetet inta ett språk- och kunskapsutvecklande förhållningssätt i undervisningen kommer du en god bit på vägen. Vi erbjuder olika typer av fortbildningar som stöttar dig som lärare i skua arbetet i klassrummet. Om ni vill ha kompetensutveckling tillsammans som grupp kommer vi ut till er skola ett eller flera tillfällen i form av skräddarsytt uppdrag.

Läs mer om fortbildningar för språkutveckling

Utveckla ditt pedagogiska ledarskap

Du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av kurser för rektorer, arbetslagsledare, förstelärare och alla andra som driver pedagogisk utveckling?

En nyhet för i år är våran Processledarutbildning där du får verktyg och metoder för att driva en undervisningsnära skolutveckling.

Här hittar du:
Ledarskapskurser
Ledarskapskonferenser
Ledarskapsböcker

Boka kurser direkt till er skola - online/på plats

Du känner väl till att alla kurser kan genomföras på plats på er skola? Uppdragsfortbildning är ett flexibel och prisvärt sätt att utvecklas i grupp tillsammans med sina kollegor. Vi startar i ert nuläge och arbetar mot era mål.

Kontakta vår fortbildningsrådgivare Evert Norberg. Berätta vilka utmaningar ni har och vad ni skulle vilja bli bättre på. Evert matchar er med rätt fortbildare och du får en skriftlig offert. Du når Evert på 070-850 48 03 och evert.norberg@lararfortbildning.se

Uppdragsfortbildning speciellt för grundskolan

Digilogt - en härlig mix av analogt och digitalt lärande

NYHET 2023: Nu har du möjlighet att boka en 3-timmars inspirationsföreläsning med specialläraren och IKT-pedagogen Helen Larsson till din skola. En föreläsning där hon berättar hur det digiloga arbetssättet ger både varierande, motiverande och inkluderande undervisning. Läs mer om inspirationsföreläsningen

Helen Larsson, välkänd från instagramkontot Mitt digiloga klassrum, och andrapristagare i Guldäpplet 2021, har givit ut sin första bok om det digiloga lärandet. Den handlar om ett sätt att undervisa som ger alla elever möjligheten att få vara sitt unika jag. Boken heter Det digiloga klassrummet. En bok med nya inspirerande tankar om hur du kombinerar det analoga och digitala lärandet på ett sätt som ger mervärde för eleverna.