Fortbildning för dig som arbetar i grundskola

Dags att lära mer och lära nytt – på hemmaplan?!

Vi vet att många vill fortbilda sig, men ibland blir resa och logi dyrare än själva fortbildningen. Det vill vi göra något åt så i år firar vi vårt jubileum med att hålla våra mest efterfrågade kurser inte bara i Stockholm, Göteborg och Malmö utan även i Falun, Luleå, Umeå, Sundsvall, Halmstad, Örebro och Växjö.

Vi tar emot max 30 personer och du bör göra din anmälan senast 1 månad före kursstart.

Sveriges populäraste arbetslagsledarutbildning

4,9... ja, du läste rätt. Vi är extra stolta och långt från förvånade över att medelbetyget på höstens arbetslagsledarutbildningar slutade på 4,9 av 5 möjliga. Nästan varje deltagare gav högsta betyg efter tre dagars intensiv utbildning och kollegialt utbyte! Vi arbetar ständigt för att både innehåll och fortbildare ska hålla högsta kvalité på Sveriges populäraste arbetslagsledarutbildning – och i vår lanserar vi dessutom två påbyggnadsutbildningar.

Vårens konferenser - nyheter och jubileumsfirare

Vårens konferenser bjuder på många intressanta och spännande ämnen. Nyheten Kontroversiella samhällsfrågor i undervisningen är en högst aktuell konferens. Föreläser gör bland annat Charlotta Granath, förstelärare i demokrati och rektorerna från Lorensbergaskolan, som våren 2018 stod upp mot nazisters intrång på skolans område.

Specialpedagogen spelar roll växer efter förra årets premärsuccé och kommer nu även till Göteborg. Årets upplaga lägger fokus på att utveckla och fördjupa handledningskompetensen. 

Femårsjubileumet för Förstelärarnas rikskonferens är ett bra exempel på att tiden inte bara går fort när vi har roligt, utan även när vi utvecklas. Allra helst båda i kombination. I vår kommer konferensen på tre orter att fokusera på förstelärarnas dubbla ledarskap - lärande för både elever och lärare.

Uppdragsfortbildning - när vi fortbildar på plats hos er!

Vid sidan av vår kurs- och konferensverksamhet så erbjuder vi uppdragsfortbildning. Våra fortbildare reser över hela landet och genomför kundanpassad fortbildning där målet är att ni ska få möjlighet att utveckla en gemensam förståelse tillsammans. När vi arbetar i process utvecklar vi nya sätt att arbeta på utifrån era förutsättningar. 

Välj bland våra fortbildares färdiga paket under rubriken Paketera! eller skapa er egen fortbildningar dag med våra moduler under rubriken Modulera! Den tredje uppdragsformen, Preparera!, är till för er som fått nedslag av Skolinspektionen eller har ett besök inplanerat.