Fortbildning för dig som arbetar i grundskola

Sveriges bästa lärare föreläser hos oss!

Maria Wiman är Sveriges bästa lärare 2019!

Maria, som både föreläser och är en av de som varit med och lagt grunden för höstens konferensnyhet Värdeskapande lärande, har blivit korad till Sveriges bästa lärare av Handelskammaren. Jätteroligt tycker vi! Under konferensen kommer Maria dela med sig av sitt framgångsrika arbetssätt och sina bästa erfarenheter. Dessutom får alla deltagare en kopia av hennes nysläppta bok!

Gå till konferensen

Dags att lära mer och lära nytt – på hemmaplan?!

Vi vet att många vill fortbilda sig, men ibland blir resa och logi dyrare än själva fortbildningen. Det vill vi göra något åt så i år firar vi vårt jubileum med att hålla våra mest efterfrågade kurser inte bara i Stockholm, Göteborg och Malmö utan även i Falun, Luleå, Umeå, Sundsvall, Halmstad, Örebro och Växjö.

Vi tar emot max 30 personer och du bör göra din anmälan senast 1 månad före kursstart.

Sveriges populäraste arbetslagsledarutbildning

4,9... ja, du läste rätt. Vi är extra stolta och långt från förvånade över att medelbetyget på höstens arbetslagsledarutbildningar slutade på 4,9 av 5 möjliga. Nästan varje deltagare gav högsta betyg efter tre dagars intensiv utbildning och kollegialt utbyte! Vi arbetar ständigt för att både innehåll och fortbildare ska hålla högsta kvalité på Sveriges populäraste arbetslagsledarutbildning – och i vår lanserar vi dessutom två påbyggnadsutbildningar.

Uppdragsfortbildning - när vi fortbildar på plats hos er!

Vid sidan av vår kurs- och konferensverksamhet så erbjuder vi uppdragsfortbildning. Våra fortbildare reser över hela landet och genomför kundanpassad fortbildning där målet är att ni ska få möjlighet att utveckla en gemensam förståelse tillsammans. När vi arbetar i process utvecklar vi nya sätt att arbeta på utifrån era förutsättningar. 

Välj bland våra fortbildares färdiga paket under rubriken Paketera! eller skapa er egen fortbildningar dag med våra moduler under rubriken Modulera! Den tredje uppdragsformen, Preparera!, är till för er som fått nedslag av Skolinspektionen eller har ett besök inplanerat.