Fortbildning för dig som arbetar i grundskola

Världen är inte sig lik. Inte heller våra priser – kampanjerbjudande fram till 30 juni!

För att ge så många som möjligt chansen att se fram emot en riktigt bra fortbildning i höst så sänker priset kraftigt på våra kursavgifter – just nu.

Boka en endagskurs för 2 450 kr istället för 3 450 kr exkl moms. Priset gäller när du gör bokningen innan 30 juni. För ledarskapsutbildningar och flerdagskurser gäller 1000 kr i rabatt. Ange rabattkoden ”1000”.

Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Skulle kursen inte kunna genomföras pga restriktioner så erbjuds du ett nytt kursdatum. Blir du själv sjuk så kan platsen överlåtas till en kollega. OBS! Dessutom gäller just nu fri av- eller ombokning till annan fortbildning fram till 1 månad före kursdagen, vid alla nya bokningar.

Ta hand om dig och hoppas vi ses i höst!

Konferens för specialpedagoger och speciallärare

Uppdrag: specialpedagogik

Passa på att fylla på verktygslådan med användbara specialpedagogiska metoder och verktyg! Välkommen till konferensen för specialpedagoger och speciallärare. Som utgångspunkt för programmet har vi haft två ingångar: Temat Det främjande och förebyggande arbetet samt ledorden Inspirera, Reflektera och Diskutera. Vi vill bjuda in dig till en mötesplats utöver det vanliga.

Ta del av forskning kring Positiv psykologi, lär dig mer om hur du kan gå från akut åtgärdande till förebyggande och främjande insatser samt utveckla dig som ledare och bli bättre på att leda även i motstånd och konflikter. Inspireras av våra föreläsare Petri Partanen, Anna Bengtsson, Åse Fagerlund och Lars Gustafsson. Missa inte heller möjligheten att  få testa det organisationsutvecklande spelet ”Jakten på den specialpedagogiska kompetensen”.

Passa på just nu! Vi och våra föreläsare är mer laddade än någonsin och vill därför göra allt för att så många som möjligt får chansen att gå på konferens i höst. Därför får du:

  • 1 000 kr rabatt när du bokar din plats före 30 juni. Ange rabattkod ”1000”.

 Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Blir du själv sjuk så kan platsen avbokas utan kostnad 1 månad före konferensdatum eller överlåtas till en kollega.


Varmt välkommen!

Läs mer om konferensen i Göteborg 10 nov

Förstelärarnas rikskonferens 2020. Nya datum ger nya chanser att gå på konferens!

Med anledning av Coronavirusets framfart så har vi beslutat att ge alla förstelärare nya chanser att delta på de konferenser som var planerade i april och maj.

Skräddarsydd fortbildning som knyter an direkt till förstelärarens specifika uppdrag. Förstelärarnas rikskonferens 2020 handlar det om att leda lärande – i klassrummet och bland kollegor. Lär dig mer om kooperativt lärande, undervisningsdesign och det kollegiala lärandet.

Året konferens leds av de erfarna processledarna och förstelärarna Jesper Grönlund och Marie Mattson från Fridaskolan i Uddevalla. Speciellt inbjuden är Niklas Fohlin, välkänd guru inom kooperativt lärande. Välkommen till Malmö 9 oktober eller Stockholm 16 oktober!

Läs mer om konferensen i Malmö och Stockholm

Nya datum ger nya möjligheter att gå på konferensen!

Med anledning av Coronavirusets framfart under våren så har vi beslutat att ge alla en ny chans att delta på årets konferens - vi ställer inte in, vi ställer om!
NPF-säkrad lärmiljö är den konferens som riktar sig till alla lärare, specialpedagoger och rektorer där ni får stöd i hur ni kan möta elever med NPF och anpassa undervisningen. David Edfelt och Malin Valsö är två av föreläsarna i år som bjuder på matnyttiga kunskaper och utvecklade praktiska hjälpmedel att använda i skolvardagen. Konferensen lär dig bland annat mer om hjärnan och dess funktioner vid NPF, hur du kan öka elevens motivation och hur du kan hantera elever med starka känslor.

NYA DATUM: Göteborg 30 sept - Malmö 6 okt - Stockholm 8 okt

Föreläser gör:

Läs mer om NPF-säkrad lärmiljö

Sveriges populäraste arbetslagsledarutbildning

4,9... ja, du läste rätt. Vi är extra stolta och långt från förvånade över att medelbetyget på höstens arbetslagsledarutbildningar slutade på 4,9 av 5 möjliga. Nästan varje deltagare gav högsta betyg efter tre dagars intensiv utbildning och kollegialt utbyte! Vi arbetar ständigt för att både innehåll och fortbildare ska hålla högsta kvalité på Sveriges populäraste arbetslagsledarutbildning – och i vår lanserar vi dessutom två påbyggnadsutbildningar.

Uppdragsfortbildning - när vi fortbildar på plats hos er!

Vid sidan av vår kurs- och konferensverksamhet så erbjuder vi uppdragsfortbildning. Våra fortbildare reser över hela landet och genomför kundanpassad fortbildning där målet är att ni ska få möjlighet att utveckla en gemensam förståelse tillsammans. När vi arbetar i process utvecklar vi nya sätt att arbeta på utifrån era förutsättningar. 

Välj bland våra fortbildares färdiga paket under rubriken Paketera! eller skapa er egen fortbildningar dag med våra moduler under rubriken Modulera! Den tredje uppdragsformen, Preparera!, är till för er som fått nedslag av Skolinspektionen eller har ett besök inplanerat.