Fortbildning för förskollärare, barnskötare och rektor

Leda kollegor i förskolan 2021

Konferensen samlar varje år förskolans nyckelpersoner - pedagogiska utvecklare, kvalitetsledare, förste förskollärare, kvalitetsledare, pedagogiska samordnare, etc. Du får möta andra i med samma drivkrafter som dig och utveckla ditt ledarskap. Vad innebär det att vara ledare i förskolan? Hur leder du utan att vara chef? Här får du både teoretiska kunskaper, konkreta verktyg och möjlighet att byta erfarenheter med andra. 

I vår möter du den här härliga kvartetten: Lena Edlund, Erika Kyrk Seger,
Lars Gustafsson och Katinka Vikingsen.

Delta på plats eller digitalt - välj det som passar dig!

Läs mer och boka

Emma Lewis, David Edfelt och Mikael Jensen bl a föreläser på Förskolans rikskonferens

Missade du Förskolans rikskonferens nu under hösten? Ingen fara – nu till våren erbjuder vi nya möjligheter att delta, digitalt eller på plats. Givet är att vi precis som alltid bjuder på ett smörgåsbord av fortbildning på olika teman och nivåer för hela arbetslaget. 

I vår undersöker vi frågor som: Hur kan varje barns nyfikenhet bli en tillgång för gruppens lärande? Det är inte rättvist att behandla alla lika – vad innebär det? Vilken betydelse har litterära miljöer för barns språkutveckling? Kan leken ge oss fler som Greta Thunberg? Vill du komma bort från appträsk och teknikstress - när väljer du digitala och när väljer du analoga verktyg? Låt dig inspireras av bl a Emma Lewis, David Edfelt och Mikael Jensen.

 

Varmt välkommen till Förskolans rikskonferens!

Konferensen arrangeras i samarbete med Lärarförbundet.

Läs mer om förskolans rikskonferens

Är du redo att testa vår uppdragsfortbildning?

Fortbildning på plats eller digitalt? Kurs eller konferens? Det finns mycket att välja på.

Ett alternativ som alltid lovordas är uppdragsfortbildning. Alla på förskolan får höra samma sak. Diskussioner och reflektioner blir naturligt verksamhetsnära och som utgångspunkt för hela upplägget ligger ert nuläge och era mål.

Uppdragsfortbildning finns i flera former. Men oavsett vad ni väljer så gäller vår ”nöjd-kund-garanti”.

Hör av dig till Jonas!
Kontakta Jonas Gille som är fortbildningsrådgivare med förskolan som specialitet. Berätta vilka utmaningar ni har och vad ni skulle vilja bli bättre på. Jonas matchar er med en kunnig fortbildare och skickar en skriftlig offert. Du når Jonas på 0708-59 44 84 och jonas.gille@lararfortbildning.se.

Mer om uppdragsfortbildning

Lärarförlagets böcker även hos oss nu!

Premiär för Lärarförlagets böcker på lärarfortbildning.se

Rum för lärande av Katinka Vikingsen, Digitalt meningsskapande av Erika Kyrk Seger med flera och De yngsta barnen och undervisningen av Lena Edlund är några av årets nyheter från Lärarförlaget. Du hittar dem och många fler av Lärarförlagets böcker under fliken Böcker ovan. Böckerna är skrivna av förskollärare för förskollärare. 

Till böckerna