Fortbildning för förskollärare, barnskötare och rektor

Våra deltagare säger att de vet vad vi pratar om

Tack för alla fina och värdefulla kurs- och konferensutvärderingar, säger vi till alla som varit med och testat våra digitala fortbildningar i höst. Det var ett nytt sätt att mötas, men det fungerade ju alldeles lysande.

Även 2021 kommer du att kunna välja mellan digital fortbildning eller fortbildning på plats hos oss. Eftersom vi fortfarande lever med pandemin så kan alltid ändra ditt val och du kan t o m boka av din plats helt kostnadsfritt fram till 1 månad före kursstart.


Extra bonus! Vi drar av 1000 kr på priset för 2021 års kurser och konferenser när du bokar senast 31 december. Passa på!

 

Boka kurs till specialpris Boka konferens till specialpris

Leda kollegor i förskolan 2021

Konferensen samlar varje år förskolans nyckelpersoner - pedagogiska utvecklare, kvalitetsledare, förste förskollärare, kvalitetsledare, pedagogiska samordnare, etc. Du får möta andra i med samma drivkrafter som dig och utveckla ditt ledarskap. Vad innebär det att vara ledare i förskolan? Hur leder du utan att vara chef? Här får du både teoretiska kunskaper, konkreta verktyg och möjlighet att byta erfarenheter med andra. 

I vår möter du den här härliga kvartetten: Lena Edlund, Erika Kyrk Seger,
Lars Gustafsson och Katinka Vikingsen.

Delta på plats eller digitalt - välj det som passar dig! 1000 kr i rabatt om du bokar din plats före den 31 december.

Läs mer och boka

Är du redo att testa vår uppdragsfortbildning?

Fortbildning på plats eller digitalt? Kurs eller konferens? Det finns mycket att välja på.

Ett alternativ som alltid lovordas är uppdragsfortbildning. Alla på förskolan får höra samma sak. Diskussioner och reflektioner blir naturligt verksamhetsnära och som utgångspunkt för hela upplägget ligger ert nuläge och era mål.

Uppdragsfortbildning finns i flera former. Men oavsett vad ni väljer så gäller vår ”nöjd-kund-garanti”.

Hör av dig till Jonas!
Kontakta Jonas Gille som är fortbildningsrådgivare med förskolan som specialitet. Berätta vilka utmaningar ni har och vad ni skulle vilja bli bättre på. Jonas matchar er med en kunnig fortbildare och skickar en skriftlig offert. Du når Jonas på 0708-59 44 84 och jonas.gille@lararfortbildning.se.

Mer om uppdragsfortbildning
Meningsfulla lärmiljöer för barn

Nyhet: Meningsfulla lärmiljöer för barn

Nu presenterar vi en efterlängtad nyhet. Den handlar om hur vi får en bra lärmiljö på förskolan. Förskolan ska ju vara barnens plats. Det är deras tankar, behov och intressen som ska ligga till grund för hur vi utformar våra lärmiljöer. Det står tydligt om detta i våra styrdokument.

Barnkonventionen är sedan januari lag och enligt läroplanen det ska ges tid, rum och ro till lek och skapande. Så låt oss ta barnens åsikter på allvar, oavsett ålder och skapa en lärmiljö med mötesplatser där deltaktighet och samtal möjliggörs för alla. Släpp fantasin lös och låt visionerna ta plats!

Välj mellan kurser i Stockholm, Göteborg, Malmö eller den digitala kursen. Fortbildningen kan även bokas som uppdragsfortbildning till din hemkommun. Fortbildar gör våra meriterade och uppskattade förskollärare Jeanette Israelsson, Erika Wallin och Pernilla Unevik. Boka plats på höstens kurser här

Nu hittar du Lärarförlagets böcker även hos oss!

Premiär för Lärarförlagets böcker på lärarfortbildning.se

Rum för lärande av Katinka Vikingsen, Digitalt meningsskapande av Erika Kyrk Seger med flera och De yngsta barnen och undervisningen av Lena Edlund är några av årets nyheter från Lärarförlaget. Du hittar dem och många fler av Lärarförlagets böcker under fliken Böcker ovan. Böckerna är skrivna av förskollärare för förskollärare. Passa på att beställa - du kommer inte bli besviken! 

Till böckerna