Fortbildning för förskollärare, barnskötare och rektor

Ta chansen – nu går alla kurser digitalt!


Nu har vi bestämt oss. Vi går ”all-in” på de digitala kurserna hela våren. Det är många som vill få plats och vi kommer att göra vårt yttersta för att alla som vill gå en digital kurs också ska kunna göra det. Så kika på vårt kursutbud och gör gärna din kursanmälan nu!

Välkommen!

Se hela vårens kursutbud

Leda kollegor i förskolan 2021

Konferensen samlar varje år förskolans nyckelpersoner - pedagogiska utvecklare, kvalitetsledare, förste förskollärare, kvalitetsledare, pedagogiska samordnare, etc. Du får möta andra i med samma drivkrafter som dig och utveckla ditt ledarskap. Vad innebär det att vara ledare i förskolan? Hur leder du utan att vara chef? Här får du både teoretiska kunskaper, konkreta verktyg och möjlighet att byta erfarenheter med andra. 

I vår möter du den här härliga kvartetten: Lena Edlund, Erika Kyrk Seger,
Lars Gustafsson och Katinka Vikingsen.

Delta på plats eller digitalt - välj det som passar dig!

Läs mer och boka

Lärarförlagets böcker även hos oss nu!

Premiär för Lärarförlagets böcker på lärarfortbildning.se

Rum för lärande av Katinka Vikingsen, Digitalt meningsskapande av Erika Kyrk Seger med flera och De yngsta barnen och undervisningen av Lena Edlund är några av årets nyheter från Lärarförlaget. Du hittar dem och många fler av Lärarförlagets böcker under fliken Böcker ovan. Böckerna är skrivna av förskollärare för förskollärare. 

Till böckerna

Är du redo att testa vår uppdragsfortbildning?

Fortbildning på plats eller digitalt? Kurs eller konferens? Det finns mycket att välja på.

Ett alternativ som alltid lovordas är uppdragsfortbildning. Alla på förskolan får höra samma sak. Diskussioner och reflektioner blir naturligt verksamhetsnära och som utgångspunkt för hela upplägget ligger ert nuläge och era mål.

Uppdragsfortbildning finns i flera former. Men oavsett vad ni väljer så gäller vår ”nöjd-kund-garanti”.

Hör av dig till Jonas!
Kontakta Jonas Gille som är fortbildningsrådgivare med förskolan som specialitet. Berätta vilka utmaningar ni har och vad ni skulle vilja bli bättre på. Jonas matchar er med en kunnig fortbildare och skickar en skriftlig offert. Du når Jonas på 0708-59 44 84 och jonas.gille@lararfortbildning.se.

Mer om uppdragsfortbildning