Fortbildning för förskollärare, barnskötare och rektor

Världen är inte sig lik. Inte heller våra priser – kampanjerbjudande fram till 31 maj!

För att ge så många som möjligt chansen att se fram emot en riktigt bra fortbildning i höst så sänker priset kraftigt på våra kursavgifter – just nu.

Boka en endagskurs för 2 450 kr istället för 3 450 kr exkl moms. Priset gäller när du gör bokningen mellan 20 april och 31 maj.  För ledarskapsutbildningar och flerdagskurser gäller 1000 kr i rabatt. Ange rabattkoden ”1000”.

Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Skulle kursen inte kunna genomföras pga restriktioner så erbjuds du ett nytt kursdatum. Blir du själv sjuk så kan platsen överlåtas till en kollega. OBS! Dessutom gäller just nu fri av- eller ombokning till annan fortbildning fram till 1 månad före kursdagen, vid alla nya bokningar.

Ta hand om dig och hoppas vi ses i höst!

Läs mer om våra kurser

Erika Kyrk Seger, David Edfelt och Mikael Jensen föreläser på Förskolans rikskonferens

Nu kan du anmäla dig till årets upplaga av Förskolans rikskonferens! Givet är att vi precis som alltid bjuder på ett smörgåsbord av fortbildning på olika teman och nivåer för hela arbetslaget.

I år undersöker vi frågor som: Hur kan varje barns nyfikenhet bli en tillgång för gruppens lärande? Det är inte rättvist att behandla alla lika – vad innebär det? Vilken betydelse har litterära miljöer för barns språkutveckling? Kan leken ge oss fler som Greta Thunberg? Vill du komma bort från appträsk och teknikstress - när väljer du digitala och när väljer du analoga verktyg? Låt dig inspireras av Erika Kyrk Seger, David Edfelt och Mikael Jensen med flera.

Missa inte era rabatter – anmäl er före 31 maj!
• 1 000 kr rabatt på biljettpriset när du bokar din plats före 31 maj. Ange rabattkod ”1000”.
• 4+ erbjudandet där rektor går gratis vid anmälan av minst fyra lärare gäller förstås och tillsammans med boka-tidigt-erbjudandet så kan du spara upp till 7 750 kr exkl moms när ni anmäler minst fem personer från din arbetsplats.

Varmt välkommen till Umeå 21 oktober, Stockholm 4 november, Göteborg 11 november, Malmö 25 november eller Kalmar 2 december. 

Läs mer om förskolans rikskonferens

Förskolans yngsta barn 2020. Nya datum ger nya chanser att gå på konferens!

Med anledning av Coronavirusets framfart under våren så har vi beslutat att ge alla förskollärare, barnskötare och rektorer en ny chans att delta på konferensen.

I år är det femte året vi bjuder in till konferensen där de yngsta barnen har huvudrollen. Några av de mest uppskattade föreläsarna genom åren kommer tillsammans med nya bekantskaper att inspirera och utveckla dig som varje dag möter barnen i förskolan.

Varmt välkommen till Stockholm 22 september, Malmö 25 september eller Göteborg 29 september!

Läs mer om konferensen i Stockholm, Malmö och Göteborg

Leda kollegor i förskolan 2020. Nya datum ger nya chanser att gå på konferens!

Med anledning av Coronavirusets framfart under våren så har vi beslutat att ge alla försteförskollärare, pedagogistor, pedagogiska utvecklare och pedagogiska handledare en ny chans att delta på konferensen.

Är du den där besvärliga kollegan som tvingar de andra att stanna upp, tänka ett varv till och får till riktig reflektion? Du vet att du har förmågan att få andra att växa och utvecklas och du är genuint intresserad av hur andra ser på saken. Vi bjuder in till konferensen där du får möta likasinnade, utbyta erfarenheter och tanka ny energi. En och annan tankekullerbytta törs vi också utlova.

Välkommen till Stockholm den 17 september!


Läs mer om konferensen i Stockholm