Inspirerande föreläsningar på medlemsmöten

Lärarfortbildning kan hjälpa er att skapa ett bra innehåll till era medlemskvällar. Vi erbjuder högkvalitativa och aktuella föreläsningar för alla inom skola och förskola. Våra föreläsare är verksamhetsnära, legitimerade lärare och rektorer med spetskompetens inom sina områden. De är stadigt förankrade i aktuell forskning, beprövad erfarenhet och har stor vana att inspirera och engagera.

 

         

Kognitionsvetenskap i klassrummet

Stärk lärandet med pedagogik på hjärnans villkor

För vem? Föreläsningen är intressant för lärare inom grund- och gymnasieskola.

 

Kunskap och hjärnan kan i grunden förändra vårt sätt att forma undervisning och skapa förutsättningar för en träffsäker undervisning. Under den här föreläsningen ges en grundläggande genomgång av forskning inom kognitionsvetenskap och hur kunskapen blir relevant för dig som lärare.

Med ökad kunskap om hjärnans utveckling, processer och reaktioner kan du förstå dina elevers utveckling bättre, både socialt och kunskapsmässigt, vilket ger dig nycklarna till en hjärnsmart undervisning.

  • Förstå hjärnans komplicerade struktur
  • Omsätta kognitionsvetenskap till träffsäker undervisning
  • Maximera elevernas lärande med en hjärnsmart lärmiljö

 

 

 

<< Tillbaka till föregående sida

Vill du beställa?

Kontakta våra fortbildningsrådgivare (se kontaktuppgifter nedan). Är du ute efter något annat? Kika på vårt befintliga kursutbud, där finns många fler teman och kunskapsområden som vi kan utgå ifrån för er föreläsning.

 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt!

Skola: evert.norberg@lararfortbildning.se

070-850 48 03 

Förskola: jonas.gille@lararfortbildning.se

070-859 44 84

Pris

Föreläsningen är ca 1 – 1,5 h och kan ges på plats hos er på mötet digitalt via länk. Självklart finns möjlighet att ställa frågor till föreläsaren.

Pris per digital föreläsning: 11 000 kr exklusive moms (digital liveföreläsning via länk).

Pris per föreläsning på plats: 12 500 kr exklusive moms och exklusive resor och logi.