Inspirerande föreläsningar på medlemsmöten

Lärarfortbildning kan hjälpa er att skapa ett bra innehåll till era medlemskvällar. Vi erbjuder högkvalitativa och aktuella föreläsningar för alla inom skola och förskola. Våra föreläsare är verksamhetsnära, legitimerade lärare och rektorer med spetskompetens inom sina områden. De är stadigt förankrade i aktuell forskning, beprövad erfarenhet och har stor vana att inspirera och engagera.

 

          

Läraren som relationsskapare

- utveckla din relationskompetens för ökad motivation och studiero

För vem? Föreläsningen är intressant för lärare inom grund- och gymnasieskola.

 

Sambandet mellan hälsa, välbefinnande och lärande är väl styrkt i forskning och skolan är en stor påverkansfaktor för elevers välbefinnande. Under den här föreläsningen får ni en inblick i den senaste forskningen om en av de viktigaste friskfaktorerna, nämligen relationskompetensen. En stabil relation mellan lärare och elev skapar förutsättningar att hantera både bra och mer krävande situationer tillsammans. Läraren är en central relationsskapare och det känslomässiga stödet påverkar barns och ungas delaktighet, engagemang och motivation. Men vad betyder det att vara relationsskapare och hur gör du? Det får du verktyg för här!

  • Se sambandet mellan relationskompetens och lärande
  • Skapa trygghet och bygga tillitsfulla relationer
  • Hantera konflikter och analysera bakomliggande faktorer

 

 

 

 

<< Tillbaka till föregående sida

Vill du beställa?

Kontakta våra fortbildningsrådgivare (se kontaktuppgifter nedan). Är du ute efter något annat? Kika på vårt befintliga kursutbud, där finns många fler teman och kunskapsområden som vi kan utgå ifrån för er föreläsning.

 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt!

Skola: evert.norberg@lararfortbildning.se

070-850 48 03 

Förskola: jonas.gille@lararfortbildning.se

070-859 44 84

Pris

Föreläsningen är ca 1 – 1,5 h och kan ges på plats hos er på mötet digitalt via länk. Självklart finns möjlighet att ställa frågor till föreläsaren.

Pris per digital föreläsning: 11 000 kr exklusive moms (digital liveföreläsning via länk).

Pris per föreläsning på plats: 12 500 kr exklusive moms och exklusive resor och logi.