Inspirerande föreläsningar på medlemsmöten

Lärarfortbildning kan hjälpa er att skapa ett bra innehåll till era medlemskvällar. Vi erbjuder högkvalitativa och aktuella föreläsningar för alla inom skola och förskola. Våra föreläsare är verksamhetsnära, legitimerade lärare och rektorer med spetskompetens inom sina områden. De är stadigt förankrade i aktuell forskning, beprövad erfarenhet och har stor vana att inspirera och engagera.

 

          

Redo för reviderade kursplaner – LGR22

För vem? Föreläsningen är intressant för lärare inom grundskola.

 

Från och med höstterminen 2022 börjar nya kursplaner och läroplaner gälla i grundskola, sameskola, specialskola och grundsärskola – Vad har förändrats? Hur ska vi förhålla oss till denna förändring? Vad innebär detta för vårt sätt att undervisa?

I denna föreläsning kommer du att få mer kunskap kring hur du ska använda den nya läroplanen i din undervisning, bedömning och betygssättning. Hur kan ett formativt förhållningssätt stödja din undervisning och bedömning?  Hur kommer betygssättningen att förändras?

  • Förstå den nya läroplanen, Lgr22
  • Sätta betyg enligt Lgr22
  • Hitta strategier för att undervisningen ska anpassas till Lgr22
  • Använda verktyg för att ge formativ bedömning

 

 

 

 

 

<< Tillbaka till föregående sida

Vill du beställa?

Kontakta våra fortbildningsrådgivare (se kontaktuppgifter nedan). Är du ute efter något annat? Kika på vårt befintliga kursutbud, där finns många fler teman och kunskapsområden som vi kan utgå ifrån för er föreläsning.

 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt!

Skola: evert.norberg@lararfortbildning.se

070-850 48 03 

Förskola: jonas.gille@lararfortbildning.se

070-859 44 84

Pris

Föreläsningen är ca 1 – 1,5 h och kan ges på plats hos er på mötet digitalt via länk. Självklart finns möjlighet att ställa frågor till föreläsaren.

Pris per digital föreläsning: 11 000 kr exklusive moms (digital liveföreläsning via länk).

Pris per föreläsning på plats: 12 500 kr exklusive moms och exklusive resor och logi.