Inspirerande föreläsningar på medlemsmöten

Lärarfortbildning kan hjälpa er att skapa ett bra innehåll till era medlemskvällar. Vi erbjuder högkvalitativa och aktuella föreläsningar för alla inom skola och förskola. Våra föreläsare är verksamhetsnära, legitimerade lärare och rektorer med spetskompetens inom sina områden. De är stadigt förankrade i aktuell forskning, beprövad erfarenhet och har stor vana att inspirera och engagera.

 

          

Språkrika lärmiljöer

– där alla barn får förutsättning att bli språkande individer

För vem? Föreläsningen är intressant för förskollärare.

 

Föreläsningen har sin grund i den uppskattade boken Språkrika lärmiljöer som gavs ut av Lärarförlaget 2021. Under denna inspirerande föreläsning får ni lyssna till författarna Emilia Bäversten och Moa Larsson Samoladas som delar med sig av uppfinningsrika och kreativa arbetssätt på ett vardagsnära sätt genom konkreta beskrivningar tillsammans med forskning och teorier. De berättar om hur ni kan organisera miljön för att skapa rika samspel och maximera de språkliga sammanhangen. Ni får ta del av konkreta verktyg och strategier för hur ni kan arbeta för att språkboosta barnen och agera språkmotorer. De visar också hur ni skapar mötesplatser som öppnar upp för olika typer av samtal i en och samma plats och hur materialet blir ett centralt verktyg i det språkstimulerande arbetssättet.

  • Samspel utgör grunden till kommunikation
  • Pedagogen som språklig förebild
  • Mötesplatser och språkstimulerande material
  • Böckerna och högläsningens roll i språkutvecklingen

 

 

 

<< Tillbaka till föregående sida

Vill du beställa?

Kontakta våra fortbildningsrådgivare (se kontaktuppgifter nedan). Är du ute efter något annat? Kika på vårt befintliga kursutbud, där finns många fler teman och kunskapsområden som vi kan utgå ifrån för er föreläsning.

 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt!

Skola: evert.norberg@lararfortbildning.se

070-850 48 03 

Förskola: jonas.gille@lararfortbildning.se

070-859 44 84

Pris

Föreläsningen är ca 1 – 1,5 h och kan ges på plats hos er på mötet digitalt via länk. Självklart finns möjlighet att ställa frågor till föreläsaren.

Pris per digital föreläsning: 11 000 kr exklusive moms (digital liveföreläsning via länk).

Pris per föreläsning på plats: 12 500 kr exklusive moms och exklusive resor och logi.