Inspirerande föreläsningar på medlemsmöten

Lärarfortbildning kan hjälpa er att skapa ett bra innehåll till era medlemskvällar. Vi erbjuder högkvalitativa och aktuella föreläsningar för alla inom skola och förskola. Våra föreläsare är verksamhetsnära, legitimerade lärare och rektorer med spetskompetens inom sina områden. De är stadigt förankrade i aktuell forskning, beprövad erfarenhet och har stor vana att inspirera och engagera.

 

         

Undervisningsdesign

Hur gör framgångsrika lärare?

För vem? Föreläsningen är intressant för lärare inom grund- och gymnasieskola.

 

Hur gör lärare som skapar engagemang i lärandet, lockar fram och behåller motivationen hos sina elever, som stöttar sina elever till goda skolresultat och som har harmoni och studiero i sitt klassrum? Och som är nöjd över sin egen arbetssituation? Forskare vid Stavanger Universitetet har undersökt detta och identifierat tre framgångs­faktorer hos de lärare som lyckas bäst. Framgångsfaktorerna kallar forskarna för emotionellt stöd, inlärningsstöd och klassrumsorganisation och de leder till ökat lärande, mindre mobbning och skolfrånvaro samt nöjdare lärare. Under denna föreläsning får du en övergripande förståelse av hur du kan:

  • Använda relationsforskning i din lärarvardag
  • Designa lektioner som utvecklar elevernas tänkande
  • Utveckla ditt klassrumsledarskap för ett framgångsrikt lärande

 

 

 

<< Tillbaka till föregående sida

Vill du beställa?

Kontakta våra fortbildningsrådgivare (se kontaktuppgifter nedan). Är du ute efter något annat? Kika på vårt befintliga kursutbud, där finns många fler teman och kunskapsområden som vi kan utgå ifrån för er föreläsning.

 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt!

Skola: evert.norberg@lararfortbildning.se

070-850 48 03 

Förskola: jonas.gille@lararfortbildning.se

070-859 44 84

Pris

Föreläsningen är ca 1 – 1,5 h och kan ges på plats hos er på mötet digitalt via länk. Självklart finns möjlighet att ställa frågor till föreläsaren.

Pris per digital föreläsning: 11 000 kr exklusive moms (digital liveföreläsning via länk).

Pris per föreläsning på plats: 12 500 kr exklusive moms och exklusive resor och logi.