Frågor och svar

Här listar vi vanliga frågor och svar.


Saknar du någon fråga?

Kontakta oss så svarar vi dig.

Så länge det finns platser kvar kan du anmäla dig via webben. När det bara finns ett fåtal platser kvar uppmanas du istället ringa till oss för anmälan. Är fortbildningen fullsatt framgår också detta. All information finns vid respektive fortbildning på webben.

Vi skickar bekräftelserna senast 2 veckor innan fortbildningsdagen. Saknar du bekräftelse kan det bero på att vi har fel mailadress till dig eller att den hamnat i din skräppost. Om vi saknar din mailadress postar vi din bekräftelse i ett brev. Du kan alltid ta kontakt med oss för att få hjälp. 

Självklart. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.
Kurs- och konferensanmälan bör ske 4 veckor innan kursstart. I mån av plats kan vi ta in senare anmälningar.
Blir en kurs eller konferens inställd meddelas du detta senast 2 veckor innan. Har du betalat kurs- eller konferensavgiften återbetalas denna.
Anmälan är bindande men vid förhinder går det naturligtvis bra att överlåta kursplatsen till annan person på din arbetsplats.
Vi skickar en faktura. Alla priser som anges på webbplatsen är exkl moms. Logi ingår inte och bokas separat av respektive deltagare.
Vi bjuder på lunch samt för- och eftermiddagsfika på alla våra kurser och konferenser. Detta gäller dock inte Vägledarkalendariet.
Eventuell specialkost fyller du i när du gör din anmälan. Du är alltid välkommen att kontakta oss.
Alla våra kurser är heldagsutbildningar med utgångspunkt i läroplaner, aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Här träffar du och byter erfarenheter med deltagare från olika delar av landet. Vi tar emot max 30 deltagare per kurs och efter genomförd fortbildning erhåller du ett kursintyg.
På våra konferenser har du möjlighet att lyssna på många intressanta föreläsare och den senaste forskningen. Alla konferenser är heldagar, där lunch och fika ingår. Deltagarantalet varierar mellan 100-300.
Uppdragsfortbildning är en fortbildning som ni väljer och som vi håller för er, hos er. Vi fortbildar såväl större som mindre grupper: arbetslag, ämneslag, ledningsgrupper, hela arbetsplatser och kommuner. Målet är att ni ska få ny kunskap och möjlighet att utveckla en gemensam förståelse tillsammans. Vi arbetar i process för att utveckla nya sätt att arbeta på utifrån era förutsättningar. Våra utbildare reser över hela landet - ni väljer plats.

Kontakta oss