Fortbildning för studie- och yrkesvägledare

Sveriges viktigaste mötesplats för studie- och yrkesvägledare

Vägledarkalendariet är Sveriges viktigaste mötesplats för studie- och yrkesvägledare. Här håller du dig uppdaterad i det stora och komplexa informationsflödet som genomsyrar vägledarområdet. 

Vägledarkalendariet består av fyra träffar per år med fullspäckade konferensprogram. Nyheter, fördjupning och tid för reflektion över hur förändringar påverkar vårt arbete som SYV. Här har du chansen att lyssna och ställa egna frågor till ansvariga myndigheter, politiker, forskare m m och... inte minst... träffa kollegor med samma utmaningar som du själv har i rollen som studie- och yrkesvägledare.

Alla dagar leds av erfarna studie- och yrkesvägledaren Maud Wikström.

Programmen revideras kontinuerligt för att alltid vara topp-aktuella!
Temat för respektive konferens kan du läsa om här på webben. Men för att vi ska kunna leverera ett så fräscht och aktuellt program som möjligt så utvecklas och revideras programmen in i det sista. Så ta gärna en titt på konferensbeskrivningen veckan innan den går.

En av landets absolut mest vänliga prislappar - utan att tumma på kvaliteten!
Du kan välja att köpa enstaka konferensbiljetter eller köpa abonnemang på alla fyra konferenser. Abonnemanget ger en biljett per konferens och är inte personligt, dvs om du inte kan gå så överlåter du din plats till en kollega utan problem. 

Det här betalar du:
4 konferenser med abonnemang: 5 950 kr exkl moms
eller 1 konferens: 2 750 kr exkl moms
Abonnemang

Abonnemanget omfattar fyra konferenser som ger dig nyheter, fördjupning och tillfälle att reflektera över hur förändringar påverkar ditt arbete. Du får möjlighet att lyssna och ställa egna frågor till ansvariga myndigheter, politiker, forskare m m.

Vi håller till i Bryggarsalen på Norrtullsgatan 12N vid Odenplan.

Våra konferenser

Målet med våra konferenser är att du som studie- och yrkesvägledare alltid ska känna att du är uppdaterad och har ett förhållningssätt till nya utredningar och beslut som påverkar dig som studie- och yrkesvägledare. Vi vill underlätta för dig när du ska ta till dig och analysera aktuell forskning om utbildningsväsendet, ungdomar och sociala processer. Tillsammans tolkar vi framtidens arbetsmarknad.

Dokumentation

Vi hjälper dig att minnas varje föreläsning på Vägledarkalendariet. Efter varje genomfört tillfälle lägger vi upp dokumentation här så att du kan få med dig de verktyg och de idéer som kommer hjälpa just din yrkesvardag.

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna med dina frågor om konferens.

Konferenskoordinator

Monica Franc