Fortbildning för studie- och yrkesvägledare

Sveriges viktigaste mötesplats för studie- och yrkesvägledare

Vi vet att studie- och yrkesvägledare inspirerar, stöttar och informerar när uthållighet och tålamod sviktar hos dem som står inför vägval. På Vägledarkalendariet skapar tid och rum för studie- och yrkesvägledare att mötas kring allt det som får oss att välja.

Information om biobiljetter! 
Ni som har tagit del av vårt boka-tidigt erbjudande med biobiljetter kommer att få dessa levererade på konferensen VK4 2018.  
Abonnemang

Abonnemanget omfattar fyra konferenser som ger dig nyheter, fördjupning och tillfälle att reflektera över hur förändringar påverkar ditt arbete. Du får möjlighet att lyssna och ställa egna frågor till ansvariga myndigheter, politiker, forskare m m.

Vi håller till i Bryggarsalen på Norrtullsgatan 12N vid Odenplan.

Våra konferenser

Målet med våra konferenser är att du som studie- och yrkesvägledare alltid ska känna att du är uppdaterad och har ett förhållningssätt till nya utredningar och beslut som påverkar dig som studie- och yrkesvägledare. Vi vill underlätta för dig när du ska ta till dig och analysera aktuell forskning om utbildningsväsendet, ungdomar och sociala processer. Tillsammans tolkar vi framtidens arbetsmarknad.

Dokumentation

Vi hjälper dig att minnas varje föreläsning på Vägledarkalendariet. Efter varje genomfört tillfälle lägger vi upp dokumentation här så att du kan få med dig de verktyg och de idéer som kommer hjälpa just din yrkesvardag.

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna med dina frågor om konferens.

Konferenskoordinator

Monica Franc