Abonnemang - till årets fyra konferenser

En av landets absolut mest vänliga prislappar - utan att tumma på kvalitén!
Du kan köpa abonnemang för alla fyra konferenser. Nytt för i år är att du även kan köpa abonnemang för digital konferens.
Abonnemanget ger en plats per konferens och är personlig.

Du kan också köpa enstaka konferensplatser både för deltagande på plats,
eller digitalt deltagande.
Dessa bokas på vardera konferenssida. 

Nytt för 2021 är att abonnemangen numera blir personliga. Det betyder att varje person som vill kunna delta behöver sitt eget abonnemang, välj mellan ett helt digitalt abonnemang eller med möjlighet att delta på plats. Vi vill fortsätta öka tillgängligheten och möta upp den ökade efterfrågan på digitala konferenser och samtidigt självklart bibehålla den höga kvalitén på innehållet. För att detta ska fungera på bästa sätt är det viktigt att vi får in aktuella e-postadresser till varje deltagare för att nå ut med rätt information till rätt person.

Skulle du bli sjuk eller få förhinder vid något tillfälle kan du självklart överlåta din plats till en kollega. Maila oss bara om bytet så lägger vi om det.

 

Programansvariga
Jenny Ivarsson och Carina Ekh

Sveriges viktigaste möteplats för studie- och yrkesvägledare

Vi hjälper dig att hålla dig uppdaterad på vägledarområdet!
Informationsflödet är enormt och vi är väl medvetna om att det är en stor utmaning för dig som studie- och yrkesvägledare att hålla dig a jour med alla förändringar. Därför finns Vägledarkalendariet för dig hela året.

Abonnemanget ger dig fyra konferenser:
På plats: 6 400kr
exkl moms 
Digitalt: 5 900kr 
exkl moms  
18 mars, 20 maj, 23 september, 11 november är datumen för 2021*. 
*med reservation för ändringar

Abonnemanget ger en plats per konferens och är personlig. Alla konferenser hålls i Stockholm. Du kan även välja att köpa abonnemang för digitalt deltagande.

Varmt välkommen till Vägledarkalendariet 2021!

OBS! Med ett abonnemang så behöver du inte anmäla dig till varje enskild konferens. Du har alltid en stol reserverad eller en länk för digitalt deltagande.