Abonnemang

Vägledarkalendariet är Sveriges viktigaste mötesplats för studie- och yrkesvägledare.

Vi erbjuder ett årsabonnemang som omfattar fyra konferenser med nyheter, fördjupning och tillfälle att reflektera över hur förändringar påverkar ditt arbete.

Abonnemanget går att köpa före det första konferenstillfället till ett förmånligt pris. Därefter går det att köpa enstaka konferensplatser.

Information om biobiljetter!
Ni som har tagit del av vårt boka-tidigt erbjudande med biobiljetter kommer att få dessa levererade på konferensen VK4 2018.  


Datum 2018:
VK4: 15 november

Datum 2019*:
21 februari
25 april
19 september
21 november

(*med reservation för ändringar)

Maud Wikström
Programansvarig

Om Vägledarkalendariet

Vägledarkalendariet är en mötesplats för studie- och yrkesvägledare som vill hålla sig uppdaterade i det stora och komplexa informationsflödet som genomsyrar vägledarområdet. Du får möjlighet att lyssna och ställa egna frågor till ansvariga myndigheter, politiker, forskare med mera. Vi på Lärarfortbildning har arrangerat Vägledarkalendariet sedan 2005 och vi vet att studie- och yrkesvägledare inspirerar, stöttar och informerar när uthållighet och tålamod sviktar hos dem som står inför vägval. På Vägledarkalendariet skapas tid och rum för studie- och yrkesvägledare att mötas kring allt det som får oss att välja.

Arbetsmarknad

– vägledning mot nya yrken
Fredag 31/12 9999

- Vägledarkalendariets fjärde tillfälle 2018

Du får veta mer om den svenska arbetsmarknaden och dess utmaningar samt hur nätverk och samhällets utveckling påverkar skola/arbetsliv.

Arbetsmarknad

– vägledning mot nya yrken
fredag 31/12 9999