Vanliga frågor

Här listar vi vanliga frågor och svar.
Saknar du någon fråga?

Kontakta oss så svarar vi dig.


Våra kurser tar sin utgångspunkt i de tre klassiska frågorna vad, varför och hur? Som grund har vi våra styrdokument och aktuell forskning men det är först när vi omsätter den kunskapen i en användbar praktik som det gör skillnad. Det är här våra fortbildare kommer in med sin erfarenhet och det grundläggande målet är att våra kurser ska besvara frågan Hur gör vi för att få det att fungera i praktiken?

Kursen varvar teoripass med reflektioner och gruppövningar.

En kurs innebär fortbildning i det mindre formatet. Som kursdeltagare har du möjlighet att ställa frågor och få svar. Du kommer att få en mängd tips, idéer och inspiration att prova på nya arbetssätt som du kan använda redan dagen efter kursen.

På våra kurser träffar du och byter erfarenheter med deltagare från olika delar av landet. Du kan välja mellan att gå kurs på plats hos oss och att delta på en digital kurs via din dator. Max 30 personer per kurs tar vi emot.

Efter genomförd fortbildning erhåller du ett kursintyg.


En digital kurs ger dig samma fortbildning som om du är på plats fysiskt. Du interagerar med kursledaren och de övriga deltagarna via din dator, surfplatta eller telefon.

Ca en vecka innan kursen får du länken till det digitala kursrummet i ett mail samt information om hur du ansluter.

Det du behöver tänka på är att ha en stabil nätverksanslutning samt att internet explorer inte är kompatibelt med denna lösning. Använd istället exempelvis Google Chrome, Fire fox eller Safari.  

När du väljer ett kurstillfälle på plats i Stockholm, Göteborg eller Malmö så ingår lunch samt för- och eftermiddagsfika i kursavgiften. Gäller ej vid digital fortbildning.

Har du allergi så ange det vid anmälan.

 

Eventuell specialkost fyller du i när du gör din anmälan. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Vi tar emot max 30 deltagare per kurs och du kan anmäla dig så länge boka-knappen på webben visas. 

Vår rekommendation är att du gör din anmälan senast 4 veckor före kursstart för att försäkra dig om en plats.

Du får en bekräftelse senast 2 veckor före fortbildningsdagen. 

Saknar du bekräftelse kan det bero på att vi har fel mailadress till dig eller att den hamnat i din skräppost. Om vi saknar din mailadress postar vi din bekräftelse i ett brev. Du kan alltid ta kontakt med oss för att få hjälp. 

Alla priser som anges på webbplatsen är exkl moms.

Du får en faktura ca 1 månad före kursstart.
Önskar du fakturan tidigare än så, vänligen kontakta oss så löser vi det.

Logi ingår inte och bokas separat av respektive deltagare.

Anmälan är bindande men vid förhinder går det naturligtvis bra att överlåta kursplatsen till annan person på din arbetsplats.

Blir en kurs eller konferens inställd meddelas du detta senast 2 veckor innan. Har du betalat kurs- eller konferensavgiften återbetalas denna.

Kontakta oss