Missa inte specialpriset!

Brinner du för uppdraget i särskolan?

Vi söker dig som vill genomföra fortbildningar för lärare i särskolan. Du har inriktning ämnen och ämnesområden på grundsärskolan och /eller nationellt och individuellt program på gymnasiesärskolan.  Du kommer att som extern fortbildare hos oss på Lärarfortbildning fortbilda inom särskolans uppdrag, differentierad och anpassad undervisning mm. Du är intresserad av att medverka till att utveckla särskolans undervisningspraktik och bidra till förbättrade förutsättningar för elevernas och yrkesprofessionens utveckling. Du lägger upp och genomför interaktiva fortbildningar som kan genomföras både i fysisk och digital form och som varvar teorier med reflektionsövningar och praktiska moment.

Känns det här intressant?
Kontakta Susanne Weiner Ahlström
susanne.weiner.ahlstrom@lararfortbildning.se • 070-891 48 49

Fortbildningar med bokaktuella Marie Nilsson Nordfors

Förra året släpptes den efterlängtade boken ”Lära för livet – motiverande undervisning i särskolan” av Marie Nilsson Nordfors, specialpedagog, författare och föreläsare. Boken fokuserar kring hur man som lärare kan arbeta mer med elevernas egna förmågor. Marie beskriver hur du med hjälp av verktyget Förmågecirkeln utvecklar elevernas egna förmågor och deras lärande.

Nu kan du inspireras av Marie på hennes mycket uppskattade kurser. Ni kan också boka henne till interna fortbildningsdagar på er skola, sk uppdragsfortbildning.

Motiverande undervisning i särskolan

Elevens rätt till kommunikation

 

Hur blir man en bättre ledare i skolan?

Du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av kurser även för rektorer, arbetslagsledare, förstelärare och alla andra som driver pedagogisk utveckling?

En nyhet för i år är våran Processledarutbildning där du får verktyg och metoder för att driva en undervisningsnära skolutveckling.

Här hittar du:
Ledarskapskurser
Ledarskapskonferenser
Ledarskapsböcker

Är du redo att testa vår uppdragsfortbildning?

Du känner väl till att alla kurser på vårt kursprogram kan även genomföras på plats på er skola? Uppdragsfortbildning är ett flexibel och prisvärt sätt att utvecklas i grupp tillsammans med sina kollegor. Vi startar i ert nuläge och arbetar mot era mål.

Kontakta vår fortbildningsrådgivare Evert Norberg. Berätta vilka utmaningar ni har och vad ni skulle vilja bli bättre på. Evert matchar er med rätt fortbildare och du får en skriftlig offert. Du når Evert på 070-850 48 03  och evert.norberg@lararfortbildning.se.

Uppdragsfortbildning speciellt för särskolan>>