Förskolans yngsta barn

Den årliga mötesplatsen för alla som arbetar med 1-2 åringar i förskolan
Är du förskollärare, barnskötare eller rektor och vill lära dig mer om hur vi kan utveckla arbetet med förskolans yngsta barn, 1-2 åringarna, så har du hittat rätt. Varje år väljer vi ut intressanta och kunniga föreläsare som vi tycker är viktiga att lyssna in. Det blir en inspirerande och interaktiv konferens. Numera både på plats och digitalt.

Stort tack för i år - nu ser vi fram emot 2021

Nu har årets konferens gått av stapeln och vi tackar alla deltagare och föreläsare för den här gången. I år fick vi prova ett nytt sätt att mötas och vi kan stolt konstatera att vi alla bidrog till att det digitala mötet blev givande, kunskaps späckat och inspirerande. Om du är nyfiken på programmet så hittar du det i högerkolumnen en liten bit ner.

Vi kommer nu börja planeringen av 2021 års konferensprogram och om du har förslag eller önskemål till programmet får du gärna höra av dig.

Med vänlig hälsning

Lena Rosada
Projektledare

Målgrupp

Förskollärare, barnskötare, rektorer

Kontaktperson

Tveka inte att höra av dig om några har frågor.

Konferenskoordinator

Lena Rosada

Välj konferensort!

Livesänd
Digital konferens, 22 september 2020
09.00-16.30 | 3 450 kr ex moms

Ej bokningsbar
Livesänd
Digital konferens, 25 september 2020
09.00-16.30 | 3 450 kr ex moms

Ej bokningsbar
Livesänd
Digital konferens, 29 september 2020
09.00-16.30 | 3 450 kr ex moms

Ej bokningsbar
Sänds som digital konferens
Konferensen livesänds över hela landet


Moderator:
 Katarina Larsson

Jag är verkligen stolt över att för femte året i rad få möjlighet bjuda in till detta oerhört viktiga forum. Min ambition med konferensen har varit och är fortfarande att undersöka frågan ” Hur skulle förskolan se ut om de yngsta barnen fick bestämma?” Ja, så hur blir det när vi låter de yngsta barnen få huvudrollen i läroplanen? Som vanligt låter vi spännande och kunniga föreläsare ge er nya perspektiv, oväntade ingångar och konkreta exempel på hur vardagen kan se ut för de yngsta barnen på förskolor runt om i landet.

Detta år har vi ett helt fantastiskt startfält där jag vågar lova att ni kommer få med er massor av uppslag, utmanade tankar men också konkreta exempel på hur det kan se ut när 1-2 åringar på riktigt får vara med och bestämma.

Katarina har jobbat som förskollärare i många år och är även utbildad journalist. På Lärarfortbildning AB har hon två roller. Hon är kvalitetsansvarig för förskolan. Dessutom möter Katarina rektorer, förskollärare och barnskötare i hela Sverige i sin roll som fortbildare.