Leda i ständig förändring och samtidigt må bra

Kostnadsfritt webbinar för rektorer

Här får du:

  • en konkret modell som hjälper dig att navigera i ditt ledarskap
  • ta del av hur en organisation för ständig förändring är uppbyggd
  • strategier för att kommunicera medskapande

Se inspelningen

Vill du se inspelningen av detta webbinar i efterhand? Klicka på länken nedan.

Klicka här för att den inspelade versionen av webbinariet 

 

 

Få hjälp att navigera i ditt ledarskap

Vill du ha en konkret modell som hjälper dig att navigera i ditt ledarskap? Under detta kostnadsfria webbinar ger den prisbelönta rektorn, organisations- och ledarskapsutvecklaren Lars Gustafsson dig sina bästa verktyg för att leda genom HUR:et. Dessutom får du en lista som steg för steg hjälper dig att kommunicera genomtänkt och medskapande.

Ta också chansen att ställa dina egna frågor till Lars under det livesända webbinariet. 

Låt HUR-hjulet visa vägen

Att allting hela tiden förändras är ett faktum vi alla måste förhålla oss till, vilket inte minst de senaste två åren med pandemi har visat. Människans unika förmåga att ställa om, anpassa sig till nya förutsättningar och finna nya vägar framåt är ytterst en fråga om överlevnad, men även en fråga om utveckling och lärande.

Förändringsprocesser utmanar vårt sätt att tänka eller göra, vilket väcker starka känslor som måste hanteras för att lärande ska komma till stånd. Forskning visar att framgångsrika förändringar till 80 procent grundar sig på ledarskapet. Som ledare styr du med hjälp av syfte, mål och vision, men du leder med HUR:et. Det är HUR du organiserar, kommunicerar och gör kollegor, elever och vårdnadshavare medskapande som blir avgörande för resultatet.

Passar inte tiden? Anmäl dig ändå och få tillgång till en inspelning i efterhand.

Möt Lars Gustafsson

Lars Gustafsson är den prisbelönta rektorn som numer stöttar ledare och organisationer i många olika branscher i förbättringsresor och utvecklingsarbete. Hans fokus ligger på medarbetarskap, ledarskap, organisation och kvalitetsarbete. Hans förmåga att skala bort det oviktiga och hitta in till kärnan känns unik och bygger på gedigen kunskap om hur olika delar i ett system samspelar, vilket tydliggörs genom hans modell HUR-hjulet som nu håller på att ta form i en kommande bok.

Lars har sedan många år varit en av Lärarfortbildnings nyckelpersoner när det gäller fortbildning inom ledarskap och systematiskt kvalitetsarbete. Han har genom stora satsningar i kommuner och stadsdelsförvaltningar utbildat hundratals arbetslagsledare, utvecklingsledare och skolledare. Utöver det är han en av våra skolutvecklingskonsulter som kan hjälpa er att nå era mål. 

Kontaktpersoner

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor.

Din bok har lagts till i varukorgen

                               

Länk till inspelade versionen

Klicka här för att se den inspelade versionen av detta webbinar