Fortbildning för dig som arbetar med vux och sfi

Våra kursdeltagare säger att vi vet vad vi pratar om

Tack för alla fina och värdefulla kursutvärderingar, säger vi till alla som varit med och testat våra digitala kurser i höst. Det var ett nytt sätt att mötas, men det fungerade ju alldeles lysande.

Även 2021 kommer du att kunna välja mellan digital kurs eller kurs på plats hos oss. Eftersom vi fortfarande lever med pandemin så kan alltid ändra ditt val och du kan t o m boka av din plats helt kostnadsfritt fram till 1 månad före kursstart.


Extra bonus! Vi drar av 1000 kr på priset för 2021 års kurser när du bokar senast 31 december. Passa på!
Läs mer om våra kurser
Annsofie och Gita

För oss på Lärarfortbildning är det roligt och spännande att kunna berätta att vi nu förstärker vårt fortbildningsteam med två nya ansikten: Gita Chireh och Annsofie Engborg. Två skickliga fortbildare med stor erfarenhet från vuxenutbildning.


 

Läs mer om våra nya fortbildare

Är du redo att testa vår uppdragsfortbildning?

Fortbildning på plats eller digitalt? Kurs eller konferens? Det finns mycket att välja på.

Ett alternativ som alltid lovordas är uppdragsfortbildning. Alla på skolan får höra samma sak. Diskussioner och reflektioner blir naturligt verksamhetsnära och som utgångspunkt för hela upplägget ligger ert nuläge och era mål.

Uppdragsfortbildning finns i flera former. Men oavsett vad ni väljer så gäller vår ”nöjd-kund-garanti”.

Hör av dig till Jonas!
Kontakta Jonas Gille som är fortbildningsrådgivare med förskolan som specialitet. Berätta vilka utmaningar ni har och vad ni skulle vilja bli bättre på. Jonas matchar er med en kunnig fortbildare och skickar en skriftlig offert. Du når Jonas på 0708-59 44 84 och jonas.gille@lararfortbildning.se.

Mer om uppdragsfortbildning

Språkinriktad ämnesundervisning på Komvux

Ämneskunskaper och olika ämnens specifika språkbruk hänger ihop. Det betyder att du behöver göra ämnesdidaktiska val utifrån ett språkperspektiv. Förhållningssätt, attityder och val av arbetssätt inom vuxenutbildningen är avgörande för flerspråkiga elevers kunskapsutveckling.

Välkommen till höstens kursnyhet som bl a ger dig grundläggande kunskaper och förhållningssätt för en mer tydlig språkinriktad undervisning.


 

Läs mer om höstens kursnyhet

Uppdragsfortbildning - när vi fortbildar på plats hos er!

Vid sidan av vår kurs- och konferensverksamhet så erbjuder vi uppdragsfortbildning. Våra fortbildare reser över hela landet och genomför kundanpassad fortbildning där målet är att ni ska få möjlighet att utveckla en gemensam förståelse tillsammans. När vi arbetar i process utvecklar vi nya sätt att arbeta på utifrån era förutsättningar. 

Välj bland våra fortbildares färdiga paket under rubriken Paketera! eller skapa er egen fortbildningar dag med våra moduler under rubriken Modulera!