Fortbildning för dig som arbetar med vux och sfi

Gå på kurs i höst!

Det var många som blev utan fortbildning i våras på grund av det kaos som Coronapandemin skapade för oss alla. Men nu är vi laddade för en ny termin och har ett fullspäckat kursprogram. För säkerhets skull erbjuder vi nu två alternativ: både fysiska kurser i liten grupp med max 30 deltagare och digitala kurser som du kan gå hemifrån.

Eftersom många redan anmält sig så vill vi uppmana alla intresserade att inte vänta för länge med sin anmälan. Vi har som sagt endast 30 platser per kurstillfälle.

Ta hand om dig och hoppas vi ses i höst!

Läs mer om våra kurser

Språkinriktad ämnesundervisning på Komvux

Ämneskunskaper och olika ämnens specifika språkbruk hänger ihop. Det betyder att du behöver göra ämnesdidaktiska val utifrån ett språkperspektiv. Förhållningssätt, attityder och val av arbetssätt inom vuxenutbildningen är avgörande för flerspråkiga elevers kunskapsutveckling.

Välkommen till höstens kursnyhet som bl a ger dig grundläggande kunskaper och förhållningssätt för en mer tydlig språkinriktad undervisning.


 

Läs mer om höstens kursnyhet

Uppdragsfortbildning - när vi fortbildar på plats hos er!

Vid sidan av vår kurs- och konferensverksamhet så erbjuder vi uppdragsfortbildning. Våra fortbildare reser över hela landet och genomför kundanpassad fortbildning där målet är att ni ska få möjlighet att utveckla en gemensam förståelse tillsammans. När vi arbetar i process utvecklar vi nya sätt att arbeta på utifrån era förutsättningar. 

Välj bland våra fortbildares färdiga paket under rubriken Paketera! eller skapa er egen fortbildningar dag med våra moduler under rubriken Modulera! 

Annsofie och Gita

För oss på Lärarfortbildning är det roligt och spännande att kunna berätta att vi nu förstärker vårt fortbildningsteam med två nya ansikten: Annsofie Engborg och Gita Chireh. Två skickliga fortbildare med stor erfarenhet från vuxenutbildning.


 

Läs mer om våra nya fortbildare