Testa vår uppdragsfortbildning

Du känner väl till att alla kurser på vårt kursprogram kan även genomföras på plats på er skola? Uppdragsfortbildning är ett flexibel och prisvärt sätt att utvecklas i grupp tillsammans med sina kollegor. Vi startar i ert nuläge och arbetar mot era mål.

Vår fortbildningsrådgivare Jonas Gille är redo för en kontakt, berätta vilka utmaningar ni har och vad ni skulle vilja bli bättre på. Jonas matchar er med rätt fortbildare och du får en skriftlig offert. Du når Jonas på 070-859 44 84 och jonas.gille@lararfortbildning.se

Mer om uppdragsfortbildning för dig som undervisar vuxna.

Våra eminenta fortbildare

Generellt för våra fortbildare är att de är förankrade i lärarpraktiken och de speciella förutsättningar som vi har när vi undervisar vuxna.

Du vet väl att du kan boka skräddarsydd internutbildning på plats hos er eller digitalt? Alla våra kursledare kan bokas till din arbetsplats för att genomföra fortbildningsinsats där ni bestämmer omfattningen. Majoriteten av våra fortbildningar läggs upp i process där vi startar utifrån ert nuläge och arbetar mot era mål.

Våra fortbildare är Amanda Ekelund, Linda Martins, Anna Morell, Jenny Karlsson, Gita Chireh, Annelie Karlsson och Annsofie Engborg.

Hur blir man en bättre ledare i skolan?

Du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av kurser även för rektorer, arbetslagsledare, förstelärare och alla andra som driver pedagogisk utveckling? I höst har vi bl a en helt ny Processledarutbildning där du får verktyg och metoder för att driva en undervisningsnära skolutveckling.

Här hittar du:
Ledarskapskurser
Ledarskapskonferenser
Ledarskapsböcker