Boka fortbildning 2022!

Vi förlänger kurssäsongen - bokningen är öppnad!

På grund av stort intresse så drar vi igång kurssäsongen redan i februari. Båda kurserna genomförs som digitala kurser som livesänds. Föreläsningar varvas med reflektionspass. Passa på att göra din anmälan redan nu. Senast 1 månad före kursstart behöver vi din anmälan:

Nu förstärker vi teamet av fortbildare som kan fortbilda på plats hos er

Du vet väl att du kan boka skräddarsydd internutbildning av oss? Alla våra kursledare kan bokas till din arbetsplats för att genomföra fortbildningsinsats där ni bestämmer omfattningen. Majoriteten av våra fortbildningar läggs upp i process där vi startar utifrån ert nuläge och arbetar mot era mål.

Nu förstärker vi vårt utbildarteam med fler fortbildare: Linda Martins och Amanda Ekelund. De kompletterar vårt team som även består av Gita Chireh, Annelie Karlsson och Annsofie Engborg m fl.

Annelie är medförfattare i boken Tydliggörande pedagogik i vuxenutbildning och Annsofie har skrivit Att undervisa vuxna.

Generellt för våra fortbildare är att de är väl förankrade i lärarpraktiken och de speciella förutsättningar som vi har när vi undervisar vuxna.

Är du redo att testa vår uppdragsfortbildning?

Du känner väl till att alla kurser på vårt kursprogram kan även genomföras på plats på er skola? Uppdragsfortbildning är ett flexibel och prisvärt sätt att utvecklas i grupp tillsammans med sina kollegor. Vi startar i ert nuläge och arbetar mot era mål.

Kontakta vår fortbildningsrådgivare Jonas Gille. Berätta vilka utmaningar ni har och vad ni skulle vilja bli bättre på. Jonas matchar er med rätt fortbildare och du får en skriftlig offert. Du når Jonas på 0708-59 44 84 och jonas.gille@lararfortbildning.se.

Mer om uppdragsfortbildning för dig som undervisar vuxna

Hur blir man en bättre ledare i skolan?

Du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av kurser även för rektorer, arbetslagsledare, förstelärare och alla andra som driver pedagogisk utveckling? I höst har vi bl a en helt ny Processledarutbildning där du får verktyg och metoder för att driva en undervisningsnära skolutveckling.

Här hittar du:
Ledarskapskurser
Ledarskapskonferenser
Ledarskapsböcker

Brinner du för uppdraget inom sfi?

Vi söker dig som vill genomföra fortbildningar för sfi-lärare . Du kommer att som extern fortbildare hos oss på Lärarfortbildning fortbilda inom olika delar av uppdraget för SFI. Du är intresserad av att medverka till att utveckla SFI-undervisningen och bidrar till förbättrade förutsättningar för elevernas och yrkesprofessionens utveckling. Du lägger upp och genomför interaktiva fortbildningar som kan genomföras både i fysisk och digital form och som varvar teorier med reflektionsövningar och praktiska moment.

Känns det här intressant?
Kontakta Susanne Weiner Ahlström
susanne.weiner.ahlstrom@lararfortbildning.se • 070-891 48 49