Brinner du för uppdraget inom sfi?

Vi söker dig som vill genomföra fortbildningar för sfi-lärare . Du kommer att som extern fortbildare hos oss på Lärarfortbildning fortbilda inom olika delar av uppdraget för SFI. Du är intresserad av att medverka till att utveckla SFI-undervisningen och bidrar till förbättrade förutsättningar för elevernas och yrkesprofessionens utveckling. Du lägger upp och genomför interaktiva fortbildningar som kan genomföras både i fysisk och digital form och som varvar teorier med reflektionsövningar och praktiska moment.

Känns det här intressant?
Kontakta Susanne Weiner Ahlström
susanne.weiner.ahlstrom@lararfortbildning.se • 070-891 48 49

Tre välmeriterade fortbildare med vux som specialitet

På våra öppna kurser speciellt för dig som undervisar vuxna möter du:

Gita Chireh - lärare i svenska som andraspråk för vuxna
Annelie Karlsson - specialpedagog och medförfattaren i boken Tydliggörande pedagogik i vuxenutbildning  
Annsofie Engborg - pedagog, föreläsare och författare till boken Att undervisa vuxna

Alla tre är mycket väl förankrade i lärarpraktiken och de speciella förutsättningar som vi har när vi undervisar vuxna.

Är du redo att testa vår uppdragsfortbildning?

Du känner väl till att alla kurser på vårt kursprogram kan även genomföras på plats på er skola? Uppdragsfortbildning är ett flexibel och prisvärt sätt att utvecklas i grupp tillsammans med sina kollegor. Vi startar i ert nuläge och arbetar mot era mål.

Kontakta vår fortbildningsrådgivare Jonas Gille. Berätta vilka utmaningar ni har och vad ni skulle vilja bli bättre på. Jonas matchar er med rätt fortbildare och du får en skriftlig offert. Du når Jonas på 0708-59 44 84 och jonas.gille@lararfortbildning.se.

Mer om uppdragsfortbildning för dig som undervisar vuxna

Hur blir man en bättre ledare i skolan?

Du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av kurser även för rektorer, arbetslagsledare, förstelärare och alla andra som driver pedagogisk utveckling? I höst har vi bl a en helt ny Processledarutbildning där du får verktyg och metoder för att driva en undervisningsnära skolutveckling.

Här hittar du:
Ledarskapskurser
Ledarskapskonferenser
Ledarskapsböcker